Advert
Advert
Advert

Çayeli Ziraat Odası Maske ve Eldiven Dağıttı

Çayeli Ziraat Odası, Korona virüsüne karşı Rize’nin Çayeli ilçesinde maske ve eldiven dağıtımı yaptı. Başkan Ali Küçükislamoğlu gerekli tedbirler ile bu salgını en az yara ile atlatacağımıza inancımız tam dedi.

Çayeli Ziraat Odası Maske ve Eldiven Dağıttı
Çayeli Ziraat Odası Maske ve Eldiven Dağıttı admin

Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve daha sonra bütün dünyayı ektisi altına alan koronavirüs (COVID-19) salgınının Rize’de yayılmasını önlemek ve etkisini en aza indirmek amacıyla Çayeli Ziraat Odası başkanı, maske ve eldiven dağıtımı yaptı.  Billboard’larada reklam veren Çayeli Ziraat Odası “Kurallara uy evde kal” mesajları ile vatandaşları uyardı. Korona Virüsüne karşı tedbirli olunması gerektiğini belirten Çayeli Ziraat odası başkanı Ali Küçükislamoğlu: “ Korona virüsü bilindiği üzere Türkiye dahil olmak üzere tüm dünyayı etkisi altına aldı. Gerekli tedbirleri alarak bu salgını atlatmak bizim elimizde. Bizde Çayeli Ziraat odası olarak bugün vatandaşlarımıza maske ve eldiven dağıtımı yaptık. Bu süreçte salgının yayılmaması adına yapılacak en etkili tedbir evde kalmak.  Bizde vatandaşlarımızı bu konuda uyarıyor herkese Evde kal çağrısı yapıyoruz.

Sağlık çalışanlarımızındı bu süreçteki fedakârlıkları çok büyük. Hepsine minnettarız inşallah Türkiye olarak hep birlikte gerekli tedbirlerimizi alıp bu süreci atlatacağız. Gübre mevsiminin içinde olduğumuz bu zamanda gübrelemenin ikinci sürgün öncesi yapılması büyük önem taşıyor. Özellikle şehir dışından gübreleme için gelecek vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Şehirlerarası yolculuğun virüsü taşıma açısından tehlikeli olacağı için gübre vermek için gelmemelerini tavsiye ediyoruz. Birinci sürgün sonrası gübrelerini vermeleri herhangi bir ürün kaybına uğratmaz bu yüzden acele etmesinler” açıklamasında bulundu.

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!