Advert
Advert
Advert

RTEÜ Projeleriyle 118 Üniversite Arasında 10. Sırada

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)'nün TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 26 projesi desteklendi. RTEÜ proje desteklenme sayısı açısından 118 üniversite arasında 10. sırada yer aldı.

RTEÜ Projeleriyle 118 Üniversite Arasında 10. Sırada
RTEÜ Projeleriyle 118 Üniversite Arasında 10. Sırada admin

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı 2019 yılı 2. dönem başvuru sonuçları açıklandı.

Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2019/2 çağrı sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)’nün 26 projesi desteklendi ve 118 üniversite arasında RTEÜ 10. sırada yer aldı.

Akademik başarıları ile takdir toplayıp kısa zamanda yurt içinde ve yurt dışında nitelikli üniversite olma hedefine emin adımlarla ilerleyen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmasında önemli yapı taşlarından biri olan AR-GE kültürünün daha da yaygınlaştırılmasının yanında yenilikleri de destekliyor.

RTEÜ Rektörlüğü resmi internet sayfasından yaptığı tebrik açıklamasında “Üniversitemizin bu başarıyı yakalamasında katkısı olan öğretim elemanlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” İfadelerine yer verdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!