Advert
Advert
Advert

ASKON Rize Üyelerine İndirimli Elektrik Kullanımı İmkanı

ASKON Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun, ASKON üye işyerlerinin indirimli elektrik kullanabilmesi amacıyla AKSA Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş. Rize İl Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

ASKON Rize Üyelerine İndirimli Elektrik Kullanımı İmkanı
ASKON Rize Üyelerine İndirimli Elektrik Kullanımı İmkanı admin

ASKON Rize Şubesi ile AKSA Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş arasında ASKON üye işyerlerine indirimli elektrik kullanımı anlaşması yapılarak protokol imzalandı. Protokolü ASKON Rize Şubesi adına Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun ve AKSA Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş. adına ise Rize İl Müdürü Adem Ertürk imzaladı.

protokolle ASKON Rize Şube üyelerinin indirimli elektrik kullanabileceğini kaydeden ASKON Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun, “İş dünyasının en önemli giderlerinden biri de enerji gideridir. Biz Rize ASKON Şubesi olarak bu bağlamda hem üyelerimizin enerji verimliliğini arttırmak hem de enerji tüketiminden doğan maliyeti düşürmek amacıyla AKSA Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile enerji indirimi anlaşması yapmayı öngördük AKSA Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile yaptığımız görüşmede ASKON üyesi iş yerlerine ciddi indirimler yapılması konusunda anlaşmaya vardık.” dedi.

Güçlü bir Türkiye’nin yolunun üretimden geçtiğini kaydeden Karakoyun, “ASKON Rize Şubesi olarak, üyelerimizin giderlerine katkı sağlamak için bu tür girişimleri destekleyeceğiz. Bu konuda bize destek sağlayan AKSA Çoruh Perakende Elektrik Dağıtım Şirketine teşekkür ederiz. Birlikte ülkemizin üretimine katkı sağlayacağız.” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!