Advert
Advert
Advert

BAHAR KALKANI OPERASYONUNA TAM DESTEK VERİYORUZ

BAHAR KALKANI OPERASYONUNA TAM DESTEK VERİYORUZ

BAHAR KALKANI OPERASYONUNA TAM DESTEK VERİYORUZ
BAHAR KALKANI OPERASYONUNA TAM DESTEK VERİYORUZ admin

Yurdumuz asırlar öncesinde olduğu gibi, bugünlerde de bir takım devletlerin hedefi, batılı ülkelerin odağı, haçlı zihniyetinin ise uğraşı halindedir. Tarihin hiç bir döneminde bu arzularından vazgeçmemişlerdir. Lakin ülkemiz ve necip milletimizin duruşu sayesinde toprak bütünlüğümüz her zaman savunulmuştur ve karşı cephede yer alanlar umduklarını bulamamışlardır. 

Fırat Kalkanı ile başlayan, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı ile devam eden ve şimdi de Bahar Kalkanı olarak adlandırılan operasyonlar ile ordumuz tarih yazmaya devam etmektedir. Bundan önceki operasyonlarda olduğu gibi  Bahar Kalkanı operasyonunda da Kahraman Türk ordusu, bayrağımıza uzanan tüm hain elleri kıracak ve hevesleri kursaklarında bırakacaktır. Ordumuz, Suriye halkının daveti ile bölgeye operasyona adını verdiği Bahar'ı getirecektir. 

Tüm bu süreçleri Başkomutan sıfatı ile yakından takip eden, koordine eden ve milletine de tüm görüşme detaylarını paylaşarak bilgilendirme yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Milli Savunma Bakanımız Hulusi Paşamıza, diğer komutanlarımıza  ve tüm askerlerimize teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz.

Rize Muhtarlar Federasyonu olarak canımızla ve kanımızla devletimizin yanında,  yöneticilerimizin arkasındayız. Kalıcı istikrarın ve ateşkesin sağlanması adına bölgede bulunan askerlerimizin tüm bu süreç sonunda netice alacaklarından şüphemiz yoktur. 
Tüm halkımızdan bu süreç içerisinde daha önce olduğu gibi desteklerini esirgememeleri ve her zaman devletimizin ve Mehmetçiğimizin yanında yer alan duruş sergilemeleri en büyük temennimizdir. Sosyal medya üzerinden ve diğer ortamlarda tahrik unsuru oluşturacak ve halkımızı galeyana getirecek yazı ve diğer paylaşımlara itibar etmemeleri, sadece resmi kaynaklardan gelecek bilgilere kulak vermeleri hassas bir önerimiz, beklentimizdir. 

Bu vesileyle gerek yakın zamanda kaybettiğimiz 34 şehidimize, gerekse ülkemiz uğrunda can vermiş, şehitler tepesini boş bırakmamış sayısız şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize baş sağlığı diliyoruz. 
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Kamuoyuna selam ve saygılarımızla

RİZE MUHTARLAR FEDERASYONU

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!