Advert
Advert
Advert

Vali Kemal Çeber, Muhtarları Dinlemeye Devam Ediyor

Rize Valisi Kemal Çeber, bir grup köy ve mahalle muhtarı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve çözüm yolları konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Vali Kemal Çeber, Muhtarları Dinlemeye Devam Ediyor
Vali Kemal Çeber, Muhtarları Dinlemeye Devam Ediyor admin

Vali Çeber, Pazar Ocak Köyü Muhtarı Soner Ataışık, Bucak Köyü Muhtarı Hasan Arıcı, Akbucak Köyü Muhtarı Nazım Kadir Kocaman, Hamidiye Köyü Muhtarı, Metin Aytemiz, Zafer Mahallesi Muhtarı Muhammet Oral, Güzelyalı Mahallesi Muhtarı Osman Şirinbey, Çayeli Yeşiltepe Köyü Muhtarı İsmail Marangoz, Çamlıhemşin Ayder Kaplıca Köyü Muhtarı İbrahim Topal, Komilo Köyü Muhtarı Lütfü Sezgin ve Rize Merkez Elmalı Köyü Muhtarı Mehmet Sadi İşyar’ı makamında kabul ederek muhtarlarla sohbet etti ve taleplerini dinledi.

http://www.okur53.com//files/uploads/906ec65037.jpg

Toplantının son bölümünde bir değerlendirme yapan Vali Kemal Çeber, kamu hizmetlerinin vatandaşlara ulaşması noktasında, idarecilerin en büyük destekçilerinin muhtarlar olduğunu, bu yüzden muhtarları mesai arkadaşı olarak nitelendirdiğini belirtti.

Vali Çeber, ayrıca Rize’nin eşsiz bir doğaya sahip olduğuna vurgu yaparak; “Sahip olduğumuz bu doğa bizim için hem büyük bir nimet, hem de en büyük zorluk. Sarp arazi yapısı yapacağımız hizmetler esnasında bizlere büyük güçlükler çıkarmakta ve maliyetlerimizi arttırmakta. Bu sebeple hazırlayacağımız projelerle sahip olduğumuz bu kıt arazileri en rantabl şekilde kullanmalı, ayrıca doğaya karşı maksimum hassasiyeti göstermeliyiz. Bu zenginlik bize atalarımızdan miras kaldı, bizde kirletmeden ve tahrip etmeden gelecek nesillere taşımalıyız. Çünkü bu doğa bizim en büyük zenginliğimiz ve büyük sermayemiz” şeklinde konuştu.

Gelen bir soru üzerine köylerdeki içme suyu depolarına da değinen Vali Çeber, “Sağlık bizim için en önemli kavram. Olmazsa olmazımız. Bunun için köylerimizdeki içme suyu depolarının sürekli olarak temiz tutulması ve düzenli bir şekilde klorlanması gerekmektedir. Bu anlamda İl Sağlık Müdürlüğümüz bir çalışma yürütmekte. Muhtarlarımızın da bu konuyu kendilerine görev kabul ederek İl Sağlık Müdürlüğümüzce yürütülen bu çalışmalara destekçi olmalı” dedi.

Rize Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Şakir Kurk, İl İdare ve Denetim Müdürü Muhammet Kalyoncu ve diğer ilgili daire müdürleri de hazır bulundu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!