Advert
Advert
Advert

Oynamadan Kazanan Beşiktaş'da Sergen Yalçın Maçı Değerlendirdi

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor mücadelesini değerlendirdi. Tecrübeli hoca, "Başlangıçlar önemlidir. Kazandığımız için çok mutluyuz."dedi.

Oynamadan Kazanan Beşiktaş'da Sergen Yalçın Maçı Değerlendirdi
Oynamadan Kazanan Beşiktaş'da Sergen Yalçın Maçı Değerlendirdi admin

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ilk maçında deplasmanda Rizespor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

"BEŞİKTAŞ'IN NASIL OYNAMASI GEREKTİĞİNİ ANLATMAYA ÇALIŞTIK"
Çok kritik bir galibiyet aldıklarını kaydeden Sergen Yalçın, "Bulunduğumuz şartlar dolayısıyla zor bir müsabaka oynadık. Çok zorlu bir müsabakaydı. Bugün en önemli şey kazanmaktı. Bir geri dönüş olacaksa, bir şeyler değişecekse mutlaka kazanmalıydık. Oyuncuların güveninin gelmesi, camianın birleşmesi, onların güvenini sağlamak, biz bir şeyler olacaksak, taraftarların güvenini arkamıza almalıyız. Taraftarsız Beşiktaş olmaz. Kazandığımız için mutluyuz, biraz normale döndük. 45 dakika müthiş oynadık, 3 gün içinde mantaliteyi aşılamaya çalıştık, Beşiktaş'ın nasıl oynaması gerektiğini anlatmaya çalıştık ve ilk yarı kontrol bizdeydi. Bugün itibariyle çok mutluyuz, artık gelecek haftaya bakacağız" ifadelerini kullandı.


"TARAFTARIN SEVGİSİ BENİ ÇOK HEYECANLANDIRIYOR"
Taraftarın ilgisine şaşırdığını belirten teknik adam, "İmza töreninde de inanılmaz ilgi vardı, gerçekten ben de çok şaşırdım. Taraftarın bu kadar büyük sevgisinin olması beni çok heyecanlandırıyor. Ben çok maç oynadım ama hiçbir maçta heyecanlanmadım. Başkana da söyledim, futbolcu olmak daha kolay, çıkıp işini yapıyorsun, sorumluluk yok. Ben ve arkadaşlarımın sorumluluğu alacak gücü var, kimsenin şüphesi olmasın. Bugünkü galibiyet biraz olsun oyuncularımızı biraz rahatlattı, haftaya da oyuncularımız ile taraftar birleştiğinde iyi sonuçlar gelir" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!