Advert
Advert
Advert

AKSA ÇORUH ELEKTRİK RİZE İL MÜDÜRÜ ADEM ERTÜRK OLDU

Hizmet verdiği 5 ilde yaklaşık 1 milyon 250 bin aboneye ulaşan ve elektrik tedarik hizmeti veren Aksa Çoruh Elektrik’in Rize İl Müdürlüğü görevine aralık ayı itibarıyla Adem Ertürk getirildi.

AKSA ÇORUH ELEKTRİK RİZE İL MÜDÜRÜ ADEM ERTÜRK OLDU
AKSA ÇORUH ELEKTRİK RİZE İL MÜDÜRÜ ADEM ERTÜRK OLDU admin

Elektrik perakende sektöründe uzun yıllardır farklı pozisyonlarda deneyimi bulunan Adem Ertürk, aralık ayı itibarıyla Aksa Çoruh Elektrik’in Rize İl Müdürü olarak yeni görevine atandı.

 

Yeni göreviyle ilgili açıklamalarda bulunan Adem Ertürk, “Aksa Çoruh Elektrik Rize İl Müdürlüğü olarak bu önemli coğrafyada daha önce olduğu gibi yine abonelerimizin her an yanında olacağız. Bağlı bulunduğumuz kanun ve mevzuat hükümlerine göre abonelerimizin talep ve isteklerine çözümler üretmek ve kaliteli elektrik hizmeti vermek için var gücümüzle çalışacağız. Aksa Elektrik olarak Rize’de 250 bine yakın aktif abonemizin hayatlarının bir parçası olmanın bilinciyle hareket ediyoruz ve bu toprakların bir markası olarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz” dedi.

Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Adem Ertürk, 2013 yılından bu yana enerji sektöründeki kariyerine devam ediyor. Daha önce farklı bir enerji şirketinde üst düzey yöneticilik pozisyonunda bulunan Ertürk, Rize’de Aksa Çoruh Elektrik İl Müdürü görevini üstlenmiştir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!