Advert
Advert
Advert

Vali Kemal Çeber’in Yeni Yıl Mesajı

Vali Kemal Çeber’in Yeni Yıl Mesajı

Vali Kemal Çeber’in Yeni Yıl Mesajı
Vali Kemal Çeber’in Yeni Yıl Mesajı admin

Saygıdeğer Rizeli Hemşehrilerim, 

 

Ülkemiz ve milletimiz açısından çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2019 yılını birlik beraberlik içinde, sevinçleriyle üzüntüleriyle geride bırakıyor; daha iyiye daha güzele ulaşma adına tazelenen umutlarla yeni bir yılı karşılamanın coşkusunu yaşıyoruz.

Her yeni yıl, umut dolu güzel yarınlara, yeni hedeflere, mutlu, huzur dolu, müreffeh yarınlara ulaşmamız için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır.

Büyük ve güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla yürürken, umutlarla karşıladığımız 2020 yılının cennet vatanımızda barış, kardeşlik ve huzurun arttığı, terörün sona erdiği bir yıl olmasını temenni ediyorum.

2019 yılı milletimizin geleceğine ışık tutacak, ülkemizi yarınlara taşıyacak çok büyük projelerin hayata geçtiği ve böylece hayallerin gerçeğe dönüştüğü faydalı bir yıl oldu. Ülkemizin ekonomik ve teknolojik bağımsızlığına önemli katkılar sağlayan Gebze’deki Bilişim Vadisi’nin açılışı ile yerli ve milli otomobilin ön gösterimi, yaşadığımız sevindirici gelişmelerdendi.

Geride bıraktığımız yılda ilimizin gelişimini daha üst seviyelere taşımaya ve her şeyin en iyisine layık milletimizin hayat standartlarını, huzur ve refahını daha da arttıracak çalışmalarda bulunmaya büyük bir gayret gösterdik. Avrupa'nın birinci, dünyanın ikinci en uzun tüneli olan Ovit Tüneli bölgemizde hizmete açıldı ve ülkemizin deniz üzerine dolgu yöntemiyle yapılan ikinci havalimanı olan Rize Artvin Havalimanı inşaatının yüzde 52’si tamamlandı. Yerli olarak geliştirilen Baz İstasyonu ULAK ilimizde hizmete başladı. Rize’nin sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirecek, güzel şehrimizin kalkınması, tanıtılması,  markalaşması, cazibe merkezlerinden biri haline gelmesi için başlattığımız yatırım ve hizmet atağı artarak devam edecektir.

Önümüzdeki yıl da birlik ve beraberlik ruhundan güç alıp, her zaman ilk günkü heyecan ve özveri ile çalışarak ilimiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin, vatandaşlarımıza daha fazla imkân sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız. Rize’nin gelişimine hız kazandırma noktasında aynı azim ve çalışma şevkini bundan sonra da devam ettireceğimize canı gönülden inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemiz, aziz milletimiz, bölgemizdeki kardeşlerimiz ve tüm insanlık için her türlü sıkıntılardan azade, huzur dolu güzel bir yıl olmasını temenni ediyor; vatansever, alicenap ve bayrak aşığı Rizeli hemşerilerimin, her derecedeki  kamu görevlisi arkadaşlarımın, değerli basın mensuplarının yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.

 

 

 

Kemal ÇEBER

Vali

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!