Advert
Advert
Advert

Meteoroloji uyardı! Bu geceden itibaren birçok ilde kar yağışı etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıların ardından soğuk hava birçok ilde etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre, bu gece yarısından itibaren birçok ilde kar yağışı etkili olacak.

Meteoroloji uyardı! Bu geceden itibaren birçok ilde kar yağışı etkili olacak
Meteoroloji uyardı! Bu geceden itibaren birçok ilde kar yağışı etkili olacak admin

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kar yağışı ve hava durumu ile ilgili açıklama yaptı. Uzun bir süredir kar yağışına hasret kalan vatandaşlar için müjdeli haber verildi. Bu geceden itibaren birçok ilde kar yağışı etkili olacak. Ankara ve İstanbul'da ise Cumartesi ve Pazar günleri kar yağışı görülmesi bekleniyor.

ANKARA'DA KAR YAĞIŞI HAFTA SONU ETKİLİ OLACAK
Meteoroloji, Ankara'da kar yağışının ne zaman başlayacağı ile ilgili açıklamada bulundu. Başkentte kar yağışı hafta sonuna doğru etkili olacak. İlk olarak perşembe günü karla karışık yağmur beklenen Ankara'da havanın da soğumasıyla birlikte cuma gününden itibaren yağmur yerini tamamıyla kara bırakacak.

 

İSTANBUL'DA KAR YAĞACAK MI?
Meteoroloji'den yapılan açıklamada özellikle hafta sonu, sıcaklık değerlerinin daha da düşeceği vurgulandı. Buna bağlı olarak pazar günü kent genelinde Pazar günü karla karışık yağmur beklendiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da kar yağışının hafta sonu itibariyle karla karışık gerçekleşebileceğini tahminlerine ekledi.

 

KAYSERİ'DE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU
Kar yağışı İç Anadolu bölgesinde etkisini hissettirirken tatil haberleri de peş peşe geldi.

Kayseri'nin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Yahyalı İlçe Kaymakamlığı ilçesinde yüksek kesimlerdeki 17 mahallede yapılan taşımalı eğitime, yoğun kar yağışı nedeniyle 1 gün süre ile ara verildiği bildirildi. İlçede yoğun kar ve tipi nedeniyle 12 köy yolu ulaşıma kapandı. Ekiplerin yol açma çalışmaları sürdürülüyor.


HATAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? VALİLİK AÇIKLADI
Hatay Samandağ Kaymakamlığı internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, ilçedeki Tekebaşı Eczacı Maruf Cilli Anadolu Lisesi ile Tekebaşı Anaokulu'nda aşırı yağışlardan dolayı yarın eğitime ara verildi. Öte yandan, il genelinde yağış aralıklarla sürüyor.

 

BOLU'DA HAVA SICAKLIĞI 0 DERECEYE DÜŞECEK
Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre Bolu'da bugün devam eden karla karışık yağmur bu geceden itibaren yerini kar yağışına bırakacak. Hava sıcaklığının 0 dereceye düşmesi beklenirken vatandaşlar okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda merak içerisinde.

Bolu'da okulların tatil edilmesiyle ilgili valilikten açıklama geldiği anda haberimizde yer alacaktır.


ESKİŞEHİR'DE HAVA DURUMU
Eskişehir'de uzun süreden bu yana beklenen karlı hava perşembe gününden itibaren etkili olacak. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre vatandaşların tedbirli olması gerektiği bildirildi.

Okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili Valilik'ten henüz bir açıklama gelmedi.

Eskişehir'deki 5 günlük hava durumuna göre kar yağışı etkili olacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!