Advert
Advert
Advert

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş Rize'de

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, Trabzon'da gerçekleşen İl Ocak Başkanı değişiminin ardından bir dizi ziyaret kapsamında Rize'ye geldi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş Rize'de
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş Rize'de admin

Genel Başkan Ateş, Rize Belediyesi önünde Ülkü Ocakları Rize İl Başkanı Sadık Kandemir, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Merkez İlçe Başkanı Ali Erhan Cerrah, Kadın Kolları Başkanı Hülya Feyiz, Derepazarı İlçe Başkanı Hasan Van, Ülkü Ocakları mensupları ve MHP mensupları tarafından karşılandı. Rize'de kısa bir esnaf ziyaretinde bulunan Ateş, Rize Ülkü Ocakları'nı ziyaret ederek burada diyarbakır escort ocak mensuplarıyla bir araya geldi. Ateş'e burada İl Başkanı Sadık Kandemir tarafından Çaykur Rizespor Atkısı hediye edildi. Herkesle teker teker fotoğraf çektiren Ateş buradan yaya olarak MHP Rize İl Başkanlığı'na geçti. 

 

MHP'liler ile kısa süre sohbet eden Ateş ile parti mensupları daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Genel Başkan Ateş'e Çaykur Rizespor atkısı hediye etti.

 

Genel Başkan Ateş buradan Rize'nin Derepazarı ilçesini de ziyaret ederek ocak ve parti mensuplarıyla bir araya geldi. Ziyaret esnasında Derepazarı Belediyesi'nin MHP'li Meclis Üyesi Hakkı Erdoğan, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'e dünyaca ünlü Anzer Balı'nı ikram etti. 

Derepazarı programının ardından dünya evine giren Rizeli Özel Harekat Polisi Cafer Çavuşoğlu ve Özge Boyama'nın düğününe katıldı. Ateş'e düğünde Rize'nin geleneği olan atma türkü atıldı. Ateş " Yeni çiftimiz Cafer ve Özge kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah bozkurtlar asenalar yetiştirmeyi nasip etsin" dedi.

Düğünün ardından Ülkü Ocakları Rize İl Başkanı Sadık Kandemir'e ve MHP İl Başkanı Alkan'a teşekkür eden Ateş, Trabzon'a gitmek üzere Rize'den karayolu ile ayrıldı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!