Advert
Advert
Advert

APRON MUTLAKA BÜYÜTÜLMELİ!!!

APRON MUTLAKA BÜYÜTÜLMELİ!!!

APRON MUTLAKA BÜYÜTÜLMELİ!!!
APRON MUTLAKA BÜYÜTÜLMELİ!!! admin

Biz bir vatandaş olarak, gördüğümüzü ve anlayabildiğimizi dile getirmekle mükellefiz. Zamanında sağlıklı bir şekilde etüt edilmeden yapılan işlerde, sonradan pişmanlık yaşandığına çok kez şahit olmaktayız.

Rize’mizde bu duruma çok örnek verebiliriz!

Geriye dönüp de canınızı fazla sıkmak istemiyorum! Fakat daha yapım aşamasında olan RİZE-ARTVİN Havalimanımızın bazı bölümlerinin yeterli yapılmadığını söylemeye çalışacağım! Şayet farklı görüşü olan varsa, müdellel olarak ortaya koymasını isterim.

Konu şu, ORDU-GİRESUN Havalimanı yapılmadan önce, Havaş’ın Giresun tarafına 7 adet 25 kişilik otobüsleri kalkardı. Rize Ardeşen’e kadar ise 17 adet 55 kişilik otobüsler servis yapardı.

ORDU-GİRESUN Havalimanı yetkililerinden escort istanbul edindiğim bilgilere göre, 300*120 ebadında apron yeterli olmuyor, büyütmek için çalışıyorlar.

Bu açıdan değerlendirirsek, 7 otobüs kaldırılan yerdeki havalimanının 300*120 apronu yeterli olmuyorsa, 17 tane otobüs kaldırılan yerdeki aynı ebattaki apron nasıl yeterli olsun!

RİZE-ARTVİN Havalimanının  apronu 300*120 ebadında yapılıyor! Yani ORDU-GİRESUN ile aynı büyüklükte…

Bu projeyle ilgilenen yetkili kişilerden isteğimiz, iş işten geçmeden bu konuyu masaya yatırmalarıdır! Gerekirse, lütfen diyorum bu konuda ORDU-GİRESUN Havalimanı yetkililerinden bilgi almalarıdır. Çünkü onlar bizzat bu durumu yaşıyorlar!

Çok önemli olduğu için apron meselesini söyledim, diğer bazı bölümlerde yetersizlikler var bence! Fakat apron’un yetersizliği, gelecek uçak sayısıyla direk alakalıdır.

Firmalar sefer koymak isteyecek, apron yeterli gelmediği için havalimanı yetkilileri, o talebe red cevabı vermek durumunda kalacaklar!

ORDU-GİRESUN Havalimanı yetkilileri bu durumu şimdiden yaşamaya başladı bile…

Bizim bu acıyı yaşamamamız için, hazır havalimanımız yapım aşamasındayken, bu durumun düzeltilmesinin iyi olacağını düşünüyorum!

Ve hava trafiğinin yıllara göre %30-35 oranında büyüdüğünü de göz önünde bulunduralım…

Saygılarımla…

MEHMET EMİN TOPRAK

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!