Advert
Advert
Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İllerde Rize, Büyükşehirlerde Konya ile Başlayacağım

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçim teşekkür ziyaretlerine illerde Rize ile büyükşehirlerde Konya ile başlayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İllerde Rize, Büyükşehirlerde Konya ile Başlayacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İllerde Rize, Büyükşehirlerde Konya ile Başlayacağım admin

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, teşekkür ziyaretlerine Rize ile başlayacağını kaydetti.

AK Parti Genel Merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni parti iddialarına ilişkin "Bazı teşkilatlarımızda tıkanmalar oluşmuşsa bununla yüzleşmekten de kaçınmayız. Amacımız bundan sonra da şahsiyetli, söyleyecek sözü olan kadrolarla AK Parti ailesini genişletmektir. Teşkilatlarımızı siyaset yapım sürecinde daha aktif hale getireceğiz Geleneksel siyaset usullerine yeni yöntemler ekleyeceğiz.Biz bütün kararlarını istişareye dayalı olarak bir siyasi partiyiz. Şimdi bunu kadın kollarımızla, gençlik kollarımızda devam ettireceğiz. İstişare halkasını genişletmiş olacağız, Sokağın havasını teşkilatlarımıza daha çok yansıtacağız. Birinci Olağan büyük kongre sürecimizi sonbaharda başlatacağımızın müjdesini vermek istiyorum. Teşekkür ziyaretlerine başlayacağım. İllerde Rize, büyükşehirlerde Konya ile başlayacağım.Sağda solda pek çok dedikodu var. Hiç bunlara kafanızı takmayın, biz işimize bakalım. Birileri parti kuruyormuş, hiç bunları kafanıza takmayın. Çok içimizden ayrılıp parti kuranları gördük. Şu anda sorsam adını sanını hatırlamazsınız. Bu işler böyledir. Bu tür ihanetlerin içerisinde olanlar bu işin bedelini de ağır öderler" ifadelerini kullandı." dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!