Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor'da kanat harekatı

Çaykur Rizespor kanatlanacak... Kerim Frei için Başakşehir’den haber bekleyen Yeşil- Mavililer, yabancı konusunda da büyük oynuyor. Akhisar’ın yıldızı Manu’yu mutlaka renklerine bağlamak isteyen Karadeniz ekibi, Kamerunlu Edgar Salli’yi de istiyor

Çaykur Rizespor'da kanat harekatı
Çaykur Rizespor'da kanat harekatı admin

Aatif Antalyaspor’a gitti, Nakoulma beklentileri karşılayamadı, Aminu’nun ise kiralık sözleşmesi bitti. Çaykur Rizespor kanatları silbaştan yenilemeyi düşünüyor. Yerli olarak listede Kerim Frei var. Bu konuda Başakşehir ile temas kuruldu, cevap bekleniyor. Ancak esas bombalar yabancı transferinde patlayacak. Karadeniz ekibinin olmazsa olmazı Elvis Manu. Küme düşen Akhisar’da kariyerine devam etmek istemeyen 25 yaşındaki Hollandalı hücumcu için Çaykur Rizespor devreye girdi, görüşmeler çoktan başladı. Manu’nun pek çok talibi bulunurken, Yeşil-Mavililer elini çabuk tutup bir an önce imza attırmayı planlıyor. Rize’nin hocası İsmail Kartal, esas mevkisi sol kanat olan Manu, ileri uçta ve sağda da oynadığı için bu transferde ısrarcı.

Salli boşa çıktı

Gündemdeki diğer kanat oyuncusu ise Almanya’dan: Edgar Salli. Nürnberg ile kontratı biten 26 yaşındaki Kamerunlu yıldız, boşta. Geçen sezon Bundesliga’da çok az şans bulan Salli, Kamerun Milli Takımı’nda ise şu ana kadar 38 maça çıktı. 1.70 boyundaki Salli özellikle müthiş hızı ve driplingleriyle dikkat çekiyor. Oyuncuyla anlaşma zemini aranıyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!