Advert
Advert
Advert

Cumhurbaşkanı, Mursi için kılınan cenaze namazına katıldı

Dün hayatını kaybeden Muhammed Mursi için kılınan gıyabi cenaze namazına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı, Mursi için kılınan cenaze namazına katıldı
Cumhurbaşkanı, Mursi için kılınan cenaze namazına katıldı admin

Cumhurbaşkanı: Duruşma esnasında Muhammed Mursi Rabbimize yürüdü. Tabii bu normal bir yürüyüş müdür, yoksa burada daha başka durumlar var mıdır, yok mudur, bu düşündürücüdür. Ben bunun normal bir ölüm olduğuna inanmıyorum. Ailesine Muhammed Mursi'yi teslim edemeyecek kadar korkak. Muhammed Mursi'nin vasiyeti var. Vasiyetinde; ölümünde köyüne defnedilmesini arzu etmiştir. Bunlar, bunu tabii kabullenmedi ve Sisi burada da yine aynı anlayışını, aynı zulmunü devam ettirdi. Şunu untumayın; korkaklar, zafer anıtı dikemez. Sisi zulmunü bu şekilde devam ettiriyor. Mısır mahkemelerindeki idam onamalarını Sisi yaptı. İdam edilen 7 genç hakkında da dünya sessiz kaldı. AB, idamı yasaklar arasında konuştuğu halde, o toplantıya AB ülkeleri katılarak zalim Sisi'yle bir arada olmuşlardır.

Unutmayın bu ülkede de Sisiler var, benzerleri var. Çok dikkatli olmaya mecburuz. Hatırlayın, şahsıma 'senin de akıbetin Mursi gibi olacak' diyenler de var. Kardeşlerim, bunlar şehadeti anlayamadılar. Eğer anlamış olsalardı bunu konuşmazlardı. İnşallah sonu bu işin de hayrolacak. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Rabbim ülkemiz de ve dünyada zalimlere fırsat vermesin.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!