Advert
Advert
Advert

AKSA ÇORUH Elektrik’ten Çocuklara Karne Hediyesi

Aksa Çoruh Elektrik’in, Mayıs ayında Rize’deki ortaokullarda başlattığı resim yarışmasının kazananları belli oldu.

AKSA ÇORUH Elektrik’ten Çocuklara Karne Hediyesi
AKSA ÇORUH Elektrik’ten Çocuklara Karne Hediyesi admin

Türkiye’nin en büyük enerji şirketlerinden biri olan Aksa Çoruh Elektrik, Rize’de gerçekleştirdiği resim yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Mayıs ayında Rize’de gerçekleştirilen “Senin Enerjin, Senin Resmin” yarışmasında öğrenciler, kendi gözlerinden enerjiyi resmetti.

Çocuklardan “enerji” temasıyla resim yapmalarını isteyen ve dereceye girenleri ödüllendiren Aksa Çoruh Elektrik; yarışmanın kazananlarını karne gününde açıkladı. Rize Merkez Kömürcüler Ortaokulu öğrencisi Nisanur Büyük yarışmanın birincisi olarak bilgisayarını Aksa Çoruh Elektrik Rize İl Müdürü Tolga Metin’in elinden aldı.

Rize’de düzenlenen törene, Aksa Çoruh Elektrik Rize İl Müdürü Tolga Metin, okul müdürleri, öğretmenler ve çocukların aileleri de katılarak hediyeler sahiplerine dağıtıldı.

Yarışmada Rize Kömürcüler Ortaokulunda 7. sınıf öğrencisi olan Nisanur Büyük birinci olurken, Rize Karasu Ortaokulundaki 5. sınıf öğrencisi Ali Mert Kuri ikinci, Küçükçayır Ortaokulundaki 7. sınıf öğrencisi olan Emine Memişoğlu ise üçüncü oldu.

Çocukları bilinçlendirmek ve içlerindeki enerjiyi bulmalarına yardımcı olmak amacıyla bu projeyi gerçekleştirdiklerini belirten Aksa Çoruh Elektrik Rize İl Müdürü Tolga Metin, “Yaz tatili öncesinde çocuklarımızı sevindirmek ve onların yanında olmak için bu projeye imza attık. Mayıs ayında başlattığımız projemizde yoğun bir ilgiyle karşılaştık ve Rizeli çocuklarımızdan enerji dolu resimler geldi. Bu anlamda hem çocuklara, hem öğretmenlerimize, hem de velilere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

3

Aksa Çoruh Elektrik’in gerçekleştirdiği “Senin Enerjin, Senin Resmin” yarışmasında birinci olan öğrenci dizüstü bilgisayar, ikinci olan öğrenci tablet, üçüncü olan öğrenci bisiklet kazanırken, yarışmaya katılan tüm öğrencilere ise Aksa tarafından hazırlanan Enerji Ansiklopedisi dağıtıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!