Advert
Advert
Advert

Vedat Galatasaray İle Anlaşın Diyor Bonservis İndirimi İstedi

Galatasaray'a transfer olmak istediğini belirten Muriç, Rizespor yönetimine çağrı yaparak, "Bonservis bedelimi makul seviyelere indirin" dedi.

Vedat Galatasaray İle Anlaşın Diyor Bonservis İndirimi İstedi
Vedat Galatasaray İle Anlaşın Diyor Bonservis İndirimi İstedi admin

Transferin en gözde isimlerinden biri olan Muriç, Rizespor yönetiminden kendisine kolaylık sağlamasını istedi.

Kendisi için belirlenen 10 milyon euroluk fiyatın çok yüksek olduğunu dile getiren Kosovalı futbolcu, "Bonservis bedelimi indirin" şeklinde konuştu.

GÖNLÜM GALATASARAY'DA
Muriç transferi hakkında şu ifadeleri kullandı: "Bonservis bedelimin gerçekçi boyutlara inmesini bekliyorum. Zaten bonservis görüşmelerim yapılıyorsa, bu ayrılacağımın göstergesidir. Gönlüm Galatasaray'da. Sürecin taraftarları yıpratmamasını istiyorum. Bugün için planlarım arasında yurt dışı yok."

Galatasaray, Muriç için son olarak, 3 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra sonraki satıştan yüzde 15 pay ve 20 yaşındaki Nijeryalı defans oyuncusu Valentine Ozornwafor'u kiralık olarak Çaykur Rizespor'a önerdi.

10 MİLYON EURO TALEP EDİLİYOR
Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, "Abdurrahim Albayrak 3 milyon euro verdi. 3 milyon euroya Vedat Muriç'i vermeyeceğiz. Türkiye'den iki teklif (Galatasaray, Fenerbahçe) yurt dışından bir teklif (Touolouse) var. İstediğimiz teklif gelmezse Vedat Muriç takımda kalacak. Vedat Muriç için 10 milyon euro istiyoruz. Muriç'i 500 bin euroya almıştık, 10 milyon euroluk talebimiz var" şeklinde konuşmuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!