Advert
Advert
Advert

Gündem Rize Toplantılarının 3.sü Gerçekleştirildi

AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Gündem Rize” Toplantılarının 3. Öncü Toplantısının AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın katılımıyla gerçekleştirildiği bildirildi.

Gündem Rize Toplantılarının 3.sü Gerçekleştirildi
Gündem Rize Toplantılarının 3.sü Gerçekleştirildi admin


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, İl Başkanı İshak Alim, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve iş adamlarının yer aldığı Gündem Rize Toplantılarının 3.sünün 16 Mayıs'ta Rize Ticaret Borsası’nda gerçekleştirildiği bildirildi.

Toplantının açılış konuşmasını Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın yaptığını ve Yazıcı'nın, “Son derece önemsediğimiz il başkanlığımızın hazırlıklarını yaptığı Gündem Rize toplantılarının 3.Sünü gerçekleştirmekteyiz. İlk toplantımızda Rize ile ilgili sağlık, eğitim, tarım, spor, kültür ve turizm alanlarında arkadaşlarımız görüş ve kanaatlerini söylemişlerdi. ilk toplantımız akabinde oluşturduğumuz Raporlar sonucunda ilgili sağlık, milli eğitim, tarım , Gençlik ve spor, Kültür ve turizm il müdürlerimiz ikinci toplantımıza katılarak sunumlar yapmıştı. Müzakereler bölümünde de birçok arkadaşımız söz alarak görüşlerini belirtmişlerdir. Bugün de Rize belediye başkanımız Rahmi Metin çalışmalar ve projeleriyle ilgili sunumlarını yapacaktır” sözlerini sarfettiği belirtilen toplantıda ilk olarak bir önceki toplantıda elde edilen raporların üzerinde istişarelerde bulunulduğu kaydedildi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'in Rize Belediyesindeki çalışmaları, ortaya koyacakları vizyon ve projelerle ilgili sunum yaptığı ve bir şehir planlaması ortaya koyarak projeleri yürüteceklerini belirttiği ifade edildi. Başkan Metin'in çalışmalarında izleyecekleri yol haritasıyla ilgili bilgiler verdiği ifade edilirken önceliklerinin neler olduğunu ortaya koyarak bu konudaki çalışmalardan bahsettiği belirtildi.

Belediye Başkanı Rahmi Metin’in sunumunun ardından sunumların müzakeresi bölümüne geçildi. Bu bölümde katılımcılar söz alarak sunumların içerikleriyle ilgili istişareler yapıldı ve sorular soruldu. İlgili konular hakkında fikirlerini ve önerilerini ilettiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!