Advert
Advert
Advert

Vedat Muriç'e servet

Giresun’a gittiğinde aylık 5 bin Dolar’a imza atan Vedat, Rize’deki performansıyla devleri peşine taktı. Sarı- Lacivertliler, oyuncuya Rize’de kazandığının 3 katını önerecek. 1 yıl sözleşmesi kalan Kosovalı’nın kulübüne 2.5 milyon Euro’dan kapı açılacak.

Vedat Muriç'e servet
Vedat Muriç'e servet admin

Bu sezon gösterdiği performansla hedeflerine erken havlu atan Fenerbahçe, gelecek sezon için gemileri yaktı... Gol yollarında sıkıntı çeken ve transferde önceliğini forvet hattına veren Sarı-Lacivertliler, listesinin ilk sırasına ise Çaykur Rizespor’un yıldızı Vedat Muriç’i aldı. Kesenin ağzını açan Kanarya gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 25 yaşındaki futbolcu için Karadeniz ekibine 2.5-3 milyon Euro bandında bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Rize’den yeşil ışık

Her fırsatta ‘Bir teklif olursa orta yol buluruz, Muriç’in önünü kapatmayız’ gibi ifadeler kullanan Rize Başkanı Hasan Kartal’ın da teklife sıcak bakabileceği öğrenildi. Kanarya, golcü futbolcuya önereceği sözleşme şartlarını da belirledi. Ali Koç ve kurmayları, 25 yaşındaki oyuncuya seneliği 1.5 milyon Euro’dan 3+1 yıllık anlaşma teklif etmeyi planlıyor.

Zirve yaptı

2014-15 sezonunda Giresunspor ile başlayan Türkiye kariyerinde Rize formasıyla zirve yapan Muriç’in aldığı ücretler de artmaya başladı. Giresun’da ayda sadece 5 bin Dolar kazanan tecrübeli forvet, Gençlerbirliği’nde ise yıllığı 300 bin Euro’ya oynuyordu. Rize’ye senelik 500 bin Euro’ya imza atan Muriç, Fenerbahçe’ye transfer olursa her sezon 1.5 milyon Euro kazanacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!