Advert
Advert
Advert

“KARDEŞ ELİ” PROJESİ

“KARDEŞ ELİ” PROJESİ

“KARDEŞ ELİ” PROJESİ
“KARDEŞ ELİ” PROJESİ admin

MEB İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmenliğinde de bahsedilen toplum hizmeti çalışmaları doğrultusunda  Tevfik İleri MTAL’nin yürüttüğü “Kardeş Eli” projesi için Şevket Yardımcı Ortaokulunda bir program düzenlendi.

Proje ile 2018-2019 eğitim öğretim döneminde ilimiz Merkez ilçesinde belirlenen Hasan Sağır Ortaokulu, Merkez İmam Hatip Ortaokulu, Çaykur Ortaokulu, Şevket Yardımcı Ortaokulu, Hüseyin Yardımcı Ortaokulu ve Kurtuluş Ortaokullarında belirlenen eksiklikler alan öğrencileri tarafından giderilmeye çalışıldı. Bu doğrultuda Şevket Yardımcı Ortaokulunda belirlenen eksiklikleri gidermek üzere Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK ve Şube Müdürümüz Bülent İÇDUDAK, Tevfik İleri Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa BAL, Teknik Müdür Yardımcısı Fahri ALKAN ve bölüm şefleri Şafak KOPUZ (Metal), Hasan ŞİŞMANLAR (Mobilya), Metin BEYAZPINAR (Elektrik) ve öğrencilerin katılımıyla okula bir ziyaret gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasında Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK böyle örnek bir çalışma yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu çalışmanın merkeze bağlı daha ihtiyaçlı okullara yönelik arttırılması gerektiğini belirtti. Şevket Yardımcı okul müdürü Adil UZUN bu projenin örnek bir proje olduğunu ve bu şekilde kaynak israfı olmadan öğrencilerin uygulama alanı bulduğunu belirtti. Tevfik İleri Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa BAL ise, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valiliğimizin ‘Kardeş Eli’ projesine 2012 yılından bu yana verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Açılıştan sonra Elektrik, Mobilya ve Metal branşlarında okulun eksiklerini gideren öğrencileri çalışma anında ziyaret eden Müdürümüz KOÇAK öğrencileri tebrik etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!