Advert
Advert
Advert

Başkan Adayı Mustafa Baltacı Çayelim Bu Şarkı Burada Bitmedi Dedi ve Herkese Teşekkür Etti

Mustafa Baltacı'dan Teşekkür Mesajı Çayelim ‘bu şarkı burada bitmedi’...

Başkan Adayı Mustafa Baltacı Çayelim Bu Şarkı Burada Bitmedi Dedi ve Herkese Teşekkür Etti
Başkan Adayı Mustafa Baltacı Çayelim Bu Şarkı Burada Bitmedi Dedi ve Herkese Teşekkür Etti admin

Saygıdeğer hemşehrilerim,

Sizleri selamların en güzeli olan Allah’ın selamıyla selamlıyorum. 

Hepinizin bildiği gibi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için evvela sizlerin, daha sonra parti teşkilatımızın teveccühleri, sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri ile AK Parti'mizden Çayeli Belediye Başkan adayı olarak gösterildim.

19 Ocak 2019 tarihinde büyük bir coşku ile gerçekleşen Aday Tanıtım Toplantımızın hemen sonrasında başlayan seçim kampanyamız boyunca sizlerin huzurunuza çıkıp destek istedik. Çayeli'ni 2023 yılına hazırlayacak vizyon projelerimizi oluşturup takdirinize sunduk.

Her fırsatta sizlere hedeflerimizi, Çayeli için güzel düşüncelerimizi anlatmaya çalıştık. Siyasetin kirli tarafına bulaşmadan centilmence bir yarış olmasına özen gösterdik. 

Bu konuda gösterdiğimiz gayretin karşılığını yine sizlerden aldığımız olumlu geri dönüşlerle aldık. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı, girilmemiş gönül bırakmamaya çalıştık. 

Kampanyamız boyunca şahsıma ve arkadaşlarıma göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum. 

Bizlere yüreğinizi açtığınız için en derin şükranlarımı sunuyorum. Nihayetinde bunun bir seçim olduğunu ve bir kazananın olacağının bilincindeydik. 

Tüm çabalarımıza rağmen, eksiklerimizin olduğunu düşünmüş olmalısınız ki; Adalet ve Kalkınma Partimiz olarak Belediye meclisinde çoğunluğu sağlamış olsak da, Belediye Başkanlığı seçimlerinde bu yarışı kazanamadık. Dolayısıyla sizlere Belediye Başkanı olarak hizmet sunma şansına sahip olamadık. Bizim için önemli olan Milletimizin gösterdiği istikamettir. Ve milletimizden ne gelirse gelsin, yeri başımızın üstündedir. 

Bu vesile ile Çayeli’mizin seçilen belediye başkanına görevinde başarılar diliyorum.

Kıymetli Hemşerilerim,
Şu hususun çok iyi bilinmesini istiyorum ki;  Benim ve arkadaşlarımın Çayeli'ne olan sevdası pazara değil mezara kadardır. Biz burada doğduk. Burada büyüdük ve yetiştik. Ben, Mustafa Baltacı olarak, hayatımda sahip olduğum her şeyi Çayeli'ne borçluyum. Dolayısıyla bu borcun karşılığı olarak ilçeme hizmet etmeyi kendine şiar edinen, görev bilen bir kardeşinizim. 

Allah'ın rızası sizlerin duasını almak için çıktığımız bu yolda, bugüne kadar olduğu gibi hız kesmeden devam edeceğimden hiç birinizin şüphesi olmasın. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gözümüz ve gönlümüz ilçemizin üzerinde olacaktır. 

Çayeli'ne hizmet etmek için başkanlık makamına ihtiyacım olmadığını biliyorum. Bunun bilincinde olarak hareket edeceğimden, sizlerin gönlünde hoş bir sada bırakmak için bundan sonrada var gücümle çalışacağımdan hiç şüpheniz olmasın. 

Bu duygu ve düşüncelerle; adaylığımızın açıklandığı 19 Ocak’tan itibaren şahsıma desteklerini esirgemeyen aileme, akrabalarıma, dost ve arkadaşlarıma, gönüllü olarak bizimle mesai harcayan ağabeylerime, hanım ve genç kardeşlerime, partimizin ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerine, ilçe başkanımıza, il başkanımıza, milletvekillerimize ve Partimizin Genel Başkanı Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve son olarak siz değerli hemşerilerime canı gönülden teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi; güzel Çayelim ‘bu şarkı burada bitmedi’...

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!