Advert
Advert
Advert

Arıcıoğlu: 'Hiçbir Proje Belirtmeden Bir Beş Yılı Daha Devraldılar'

Saadet Partisi Rize İl Başkan Vekili Mehmet Arıcıoğlu, geriden kalan 5 yılda AK Parti’nin 10 numara fiyaskoyla sonuçlanmış projelerinin ardından hiçbir proje açıklamadan Rize Belediye Başkanlığını kazandığını kaydetti.

Arıcıoğlu: 'Hiçbir Proje Belirtmeden Bir Beş Yılı Daha Devraldılar'
Arıcıoğlu: 'Hiçbir Proje Belirtmeden Bir Beş Yılı Daha Devraldılar' admin

Saadet Partisi Rize İl Başkan Vekili Mehmet Arıcıoğlu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçim Sonuçlarını değerlendirdi. Ülke genelinde tüm belediyelerde seçime giren tek partinin Saadet Partisi olduğunu kaydeden Başkanvekili Arıcıoğlu, iftira atanlara haklarını helal etmediklerini kaydederek, 15 yıldır Rize'yi yönetenlerin ne Cumhurbaşkana ne de bu şehirde yaşayanlara yakışır bir Rize inşa edemediklerini ifade ederek AK Parti’nin Rize’de proje açıklamadan seçim kazandığını söyledi.

İl Başkan Vekili Arıcıoğlu yaptığı açıklamada, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini geride bıraktık. Şükürler olsun ki Rizemizde olaysız bir seçim süreci geçirdik. Seçimleri kazanan adaylara yapacakları hayırlı işlerde Allah'tan kolaylıklar dilerim. Geçtiğimiz beş yılda 10 numara fiyaskoyla sonuçlanmış projeler olduğu kendilerine hatırlatmak isterim. Ne yazık ki hiçbir proje belirtmeden bir beş yılı daha devraldılar. 15 yıldır Rize'yi yönetenler ne Cumhurbaşkanımıza ne de bu şehirde yaşayanlara yakışır bir Rize inşa edemediler. Yaptıkları en önemli şey belediyenin taşınmazlarını borca karşılık teslim etmek ve buna rağmen belediyenin borcunu neredeyse 10 katına çıkarmaları oldu. Maalesef Rizemiz de bu duruma rıza gösterdi. Rabbim cümlemize, doğruları da hataları da görecek feraset nasip etsin.

Ayrıca seçim surecinde defalarca belirttiğimiz gibi yine belirmek istiyorum, Saadet Partisi olarak 1389 belediyede seçime giren tek parti olduk. Ama yandaş medya, yalan haberleriyle bizim sürekli gerek terörle gerekse başka odaklarla beraber olduğumuzu lanse etmeye çalıştı. Bize iftira atan ve bu iftiraların yayılmasında ortaklık edenlere hakkımızı helal etmiyoruz.

Milli Görüş, Allah rızası için çalışan bir cihat hareketidir ve bu davada kaybetmek diye bir şey yoktur. Bu vesile ile tüm Rize'yi selamlıyor ve bir kez daha inançla haykırıyoruz: Zafer inananlarındır ve zafer yakındır!" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!