Advert
Advert
Advert

Rize’de ‘Dere’ler Coştu, AK Parti’de Bütünleşti

Rize’nin Derepazarı ve İkizdere ilçesinde AK Parti sevgi yürüyüşleri gerçekleştirildi.

Rize’de ‘Dere’ler Coştu, AK Parti’de Bütünleşti
Rize’de ‘Dere’ler Coştu, AK Parti’de Bütünleşti admin

AK Parti Derepazarı ve İkizdere ilçe başkanlıkları tarafından sevgi yürüyüşleri düzenlendi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı ilk olarak İkizdere ilçesinde Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu’nun veda yemeğine katılarak meclis üyeleriyle bir araya geldi. Ardından ilçede yürüyüş ve esnaf ziyareti gerçekleştirildi.

Avcı, İkizdere ziyaretinin ardından Derepazarı’nda düzenlenen sevgi yürüyüşüne katıldı. İlçede AK Parti İlçe Başkanlığının önünde toplanan teşkilat mensupları ve vatandaşlar Sadettin Kaynak Bulvarı’ndan başlayarak Atatürk caddesi boyunca yürüyüş yaptı.

Vatandaşların yoğun katılım sağladığı yürüyüşte Belediye Başkanı Yakup Samangül, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Ayhan Yıldız, AK Parti Derepazarı İlçe Başkanı Nurettin Baş vatandaşları ve esnafı selamladı.

Derepazarı Belediyesi önünde tamamlanan yürüyüş sonrasında Avcı vatandaşlara hitap etti. Avcı konuşmasında 31 Mart günü bütün vatandaşları sandığa davet ederek, vatandaşların AK Parti belediyecilik anlayışına güvenmelerini ve yeni projelerle ilçeyi daha ileriye taşımayı hedeflediklerini söyledi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!