Advert
Advert
Advert

Milli Görüş Belediyeciliği, Çığır Açmış Bir Gelenektir

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Av. Muhammet Kaçar ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Ekrem Orhon ve Müftü Mahallelerinde esnaf ve kıraathane ziyaretlerinde bulundu.

Milli Görüş Belediyeciliği, Çığır Açmış Bir Gelenektir
Milli Görüş Belediyeciliği, Çığır Açmış Bir Gelenektir admin

Biz yerel kültür değerlerini yaşatan ve koruyan, kültürel farklılıkları zenginlik gören yerel yönetim anlayışı ile çalışacağız diyen Kaçar, “bugün Rize’de sadece Rize’de doğan değil; İspir’de, Artvin’de, Ağrı’da ve başka şehirlerde doğan ama artık kültürel ve yaşam alanı olarak Rize’yle bir bütün olan hemşerilerimiz de bulunmaktadır. Rize’yi yönetirken o oralıymış bu buralıymış demeden, ayrımcılık yapmayacak, adil bir yönetim oluşturacak tek anlayış Milli Görüş’tür. Biz bu hemşerilerimizi Rize’nin zenginliği, ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz.” dedi.

 

“Milli Görüş Belediyeciliği sosyal ve kültürel belediyecilik konusunda çığır açmış bir gelenektir. Bu açıdan şehirlerimizde yaşanan sosyolojik değişim ve dönüşüme uygun sosyal ve kültürel belediyeciliği en iyi yapacak olanlar Saadet Partili belediye başkanlarıdır.” diyen Avukat Muhammet Kaçar, “Bugün Rizemizde, belediye bünyesinde kurulmuş, geniş çaplı bir kültür kütüphanesi bile bulunmamaktadır. Birkaç bireysel çaba haricinde ne yazık ki, Rize kültürünün yeni nesillere, dışarıdan gelen üniversite öğrencisi ve memur kardeşlerimize aktarımı için her hangi bir çalışma yok maalesef ve biz kültür kütüphanelerini bu konuda önemine inanıyoruz. Ayrıca Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, çocuklarımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan korunması için belediye-aile-okul işbirliğini esas alan ve sağlıklı bir kent, sağlıklı bir aile ve sağlıklı bir Rize hedefleyen nesillerin yetişmesi için etkili programlar ve çalışmalar hazırlayacağız. Bu çalışmalar aynı zamanda birer mahalli ahlaki ve manevi kalkınma hamleleri olarak da görülebilir. Bu işbirliğinin çocuklarımızın güvenliğini sağlamak açısından da önemli olacağını düşünüyoruz.” diye ekledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!