Advert
Advert
Advert

Rize’nin Bekasını Düşünen Hemşerilerimizden Destek İstiyoruz

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Av. Muhammet Kaçar ve Belediye Meclis Üyesi Adayları sanayi esnafını ziyaret edip destek istedi.

Rize’nin Bekasını Düşünen Hemşerilerimizden Destek İstiyoruz
Rize’nin Bekasını Düşünen Hemşerilerimizden Destek İstiyoruz admin

“İnsanın yeryüzündeki görevi imar ve ıslahtır. Yaşanabilir şehirler, beldeler kurmak, mevcutları yaşanabilir hale getirmek insanın sorumluluğundadır. Bu sorumluluk ve bilinçle, yıllardır ağzına bir parça bal sürülen ama elle tutulur hiçbir yatırım yapılmayan Rizemizi daha yaşanabilir bir kent olarak inşa etmeye niyetliyiz.” diyen Kaçar, “Hizmette ve atamada particilik ve ayrımcılık yapmayacağız. Rize’de yaşayan herkesi kardeş biliyoruz. Aynı suyu, havayı, toprağı ve güneşi paylaştığımız insanlar içerisinde ayrım yapmadan her kesimin başkanı ve hizmetkârı olacağız. Şehrin olanaklarını yine Rizeli ile paylaşacağız. Adil, liyakati esas alan ve merhametli bir yönetimin nasıl olacağını Milli Görüş belediyeciliği ile tüm halkımıza göstereceğiz inşallah.” dedi.


3 dönemdir Rize’yi yönetenlerin bugün çıkıp da doğru düzgün bir proje açıklayamadığını belirten Av. Muhammet Kaçar, “Rize’de nice 10 numara projeler duyduk ve duyduğumuzla da kaldık. Artık millette karşılığı olmadığı için proje de açıklayamıyorlar. Beka diyorlar. Bu beka onların koltuklarının bekasıdır. Biz Rize’nin bekası için üreten, yaşayan ve yaşanılan bir şehri Rizelilerle birlikte kuracağız. Rize’nin geleceğini düşünen, bir dönem daha asıl kaybedenin Rize olduğunu görmek istemeyen, makam koltuklarının değil de Rize’nin bekasını düşünen hemşerilerimizden 31 Mart seçimlerinde bizi desteklemelerini rica ediyorum.” diye ekledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!