Advert
Advert
Advert

Kendi Ürettiğinden Kendi Kâr Eden Bir Rize

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Av. Muhammet Kaçar, hâl esnafının halini ve gençlerin gelecek hayallerini konuşup çözüm üretmek, çözüme ön ayak olmak için ziyaretlerine devam ediyor.

Kendi Ürettiğinden Kendi Kâr Eden Bir Rize
Kendi Ürettiğinden Kendi Kâr Eden Bir Rize admin

Milli Görüş’ün sanayi, endüstri ve tarımcılık anlayışı ve Dürüst Belediyecilik anlayışı ile bireyi ve Rize’yi nitelikli üretime teşvik eden bir yaklaşımı hâkim kılacağını belirten Kaçar, “Çevresindeki şehirler ile üretimde iş birliği yapan ama rekabetini yıkıcılığa dönüştürmeyen bir üretim modeli uygulayacağız.” dedi.

“Kentlerimize entelektüel sermaye, yatırım ve nitelikli iş gücü akışına imkân sağlamak için Rize’yi eğitim, meslek, üretim ve başka alanlarda ulusal ve uluslar arası referans bir şehir haline getirmek için çalışacağız. Rize’nin kaynaklarını en verimli şekilde harekete geçirip kentlerimizin sorunlarını genel bütçeye ve halka yük getirmeden, kaynak bularak çözeceğiz.” Diyen Av. Muhammet Kaçar, “Rize’nin sahip olduğu doğal kaynakların öncelikle Rizelinin istifade edeceği şekilde kullanıp, başta çay ve alternatif ürünlerimiz olmak üzere gelişmesini sağlayıp Rize’yi tam bir üreten şehre dönüştüreceğiz.

Bu Yerel Kalkınma Modelimiz ile ilk başta iç göçü durdurup insanlarımızın Rize’yi sadece doğduğu değil, doyacağı şehir olarak da görmesini sağlayacağız. Kadınların fıtratlarına uygun şekilde sosyal ve kültürel yaşamlarını geliştirmeleri ve aile ekonomilerine katkıda bulunmalarını sağlayacak bir Üreten Kadın, Üreten Kent modeli oluşturacağız. Yani anlayacağınız kendi kendine yetebilen, kendi üreten ve yine kendi ürettiğinden kendi kâr eden bir Rize’yi sizlerle birlikte kuracağız.” diye ekledi.

rize saadet partisi yerel seçim muhammet kaçar esnaf ziyareti hal esnafı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!