Advert
Advert
Advert

‘Recep Tayyip Erdoğan’ın adayı Mustafa Baltacıdır’

‘Recep Tayyip Erdoğan’ın adayı Mustafa Baltacıdır’

‘Recep Tayyip Erdoğan’ın adayı Mustafa Baltacıdır’
‘Recep Tayyip Erdoğan’ın adayı Mustafa Baltacıdır’ admin

Ak Parti Çayeli İlçe Başkanlığı tarafından 3. Seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.

Eskipazar Mahallesi Kazım Karabekir Sokakta gerçekleşen Açılış programına Ak Parti Teşkilat Başkan Yard. ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Belediye Başkan adayları, Belediye Meclis Üyesi adayları ve İl Genel Meclisi Üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda ilk konuşmayı yapan Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan şunları söyledi; Sevgili dostlar bu gün burada toplanmış olan kalabalık bir kez daha gösteriyor ki Allah nasip ederse 31 Mart 2019 Pazar günü yapacak olduğumuz yerel seçimler Çayeli’nde Ak Parti idealiyle Cumhurbaşkanımız adına yine bir bayram havasında geçecek. Allah sizlerden razı olsun. Verdiğiniz destek bizler için çok çok önemli. Allah nasip ederse bizler o gece yastığa başımızı cumhurbaşkanımızın bize vermiş olduğu bize karşı duymuş olduğu güvenin gereğini en iyi şekilde yerine getirmiş olmanın vereceği gönül huzuru ile başımızı yastığa koyacağız. Sevgili dostlar malumunuz olduğu üzere 31 Mart seçimleri sadece belediye başkanlarınızı, belediye meclis üyelerimizi ve il genel meclisi üyelerimizi hatta ve hatta muhtarlarımızı belirleyeceğimiz alal ade bir seçim değildir. Bu seçimin sonucuna Cumhurbaşkanımızın vatandaştan özelliklede kendi memleketi olan Rize’de onun en büyük ilçesinde Çayeli’nde ona duyulan güvenin tekrar test edileceği bir seçim. Allah nasip ederse Çayeli’nde ona bu partinin kurulduğu günden itibaren hatta ve hatta daha öncesinden İstanbul Büyük Şehir Belediye başkanı döneminde başlamak üzere bu milletin onun şahsında duymuş olduğu güveni tekrar perçinleyerek bir sonuç elde edeceğiz ve tüm dünyaya yeniden onun liderliğinin bizim için ne kadar önemli olduğunu her şart ve koşulda onun arkasında dimdik duracağımızı göstermiş olacağız.


Mamulünüz olduğu üzere pusuda bekleyen düşman uyumuyor. Geçen gün taksimde meydanında bizim için kutsal asla ve katha vazgeçemeyeceğimiz, uğruna ölümü göze alacağımız ezanı Muhammedîye protesto edenleri gördünüz. İşte onlar o zihniyete sahip insanlar Cumhurbaşkanımızın ayağını kaydırmaya çalışanlar. Biz bunlara eyvallah müsaade etmeyeceğiz. Elbet Çayeli’nde de müsaade etmeyeceğiz. Bizler belli makamlarda belli görevleri ifa ediyoruz. Ama bu seçimin sonucuna ilçe başkanı olarak benim katkım sadece bir oy belediye başkan adayımızın katkısı sadece bir oy. Yani sizin vereceğiniz oylardan daha değerli bir oyumuz yok. Sizin oyunuz Cumhurbaşkanımızın oyu kadar değerli o yüzden bugünden tezi yok önümüzdeki yirmi günü en iyi şekilde değerlendirip üzerimize düşen sorumluluğu gereği olarak Cumhurbaşkanımıza karşı vazifemizi en iyi şekilde yerine getirelim. Çayeli’nde gelecek beş yılda yeni bir gelişim, değişim, dönüşüm hamlesini Allah nasip ederse Mustafa Başkanımla buradaki görevlendireceğimiz meclis üyelerimizle beraber başlatalım. Bugüne kadar Çayeli’nin belki belli noktalarda eksik kalan hizmetlerini bizim teşkilat olarak çok güvendiğimiz bu ekiple beraber gerçekleştirelim inşallah. Bu vesile ile beş yıl boyunca daha öncesinde başlayarak hepsinin ismini tek tek yazamamağım ama en güncelini Atilla Başkanımdan Allah razı olsun. Onunla beraber çalışan belediye meclis üyelerimizden bende 2014’te bende o meclis üyelerinden bir tanesi idim Allah onlardan razı olsun. Elimizden geldiğince Çayeli’ne hizmetler yapmaya çalıştı. Çok güzel hizmetlerde yaptı.

Şimdide sizin evladınız sizin kardeşiniz burada da hepimizin tanıdığı on yıl belediye başkan yardımcılığı yapmış Mustafa abime nu görevi devretmek üzere Allah nasip ederse.


Ak Parti Çayeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Baltacı’da yaptığı konuşmada şunları söyledi; Kıymetli başkanım Çayeli’mizin saygıdeğer güzel insanları hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Burada olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Bu gün 11 Mart 2019 geldiğim 19 Ocak 2019’dan beri o heyecanım o mutluluğum halen daha devam ediyor. Rabbim bu mutluluğumuz yıllarca devam ettirsin. İnşallah Allah’ın izniyle 31 Martta bu mutluğumuzu taçlandıracağız. 2 Martta yapılan Rize mitingimizde Cumhurbaşkanımız ile aramızda geçen diyaloğu sizinle paylaşmak istiyorum. Kendisi benden bir konuda bilgi aldıktan sonra sizlerin adına bir söz verdim. Bu sözü de size iletmemi istedi. Bizim bir mahkeme sürecimiz oldu. Bu konuyu bana sordu ne oldu dedi. İtiraz etmişler senle ilgili dediğinde bende kendisine Çayeli YSK, Rize YSK ve Ankara YSK’nın itirazı reddettiğini söyledim. Hiçbir sıkıntımız yok dedim. O zaman ben senden Çayeli’ni Rize 1. Yapmanı istiyorum. Bende sizlere güvenerek Allah’ın izniyle söz verdim. Bir sefer mahsus Güneysu’yu geçelim.

 

Bizler güzel Çayeli’mize hizmet edip sizlerin duasını almak istiyorum. Bizim başka bir amacımız yok. İnsanlara hizmet etmek için buradayız. Birilerini kalbini kırmak için değil birilerini üzmek için değil, birilerine belden aşağı saldırmak için değil biz tüm Çayeli’ni kucaklamak istiyoruz.


Ak Parti Teşkilat Başkan Yrd. Ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı’da yaptığı konuşmadan şunları söyledi; Çayeli’nde bizim Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte yürüttüğümüz bir ittifak yok. Evet, Türkiye genelinde bire ittifaka sahibiz. Bunu özenle korumaya çalışıyoruz. Her konuda hassasiyet göstermeye çalışıyoruz. Çünkü bu iki parti Türkiye’nin beka meselesine önemli bir inisiyatif aldı aldı.   Bu sorumluluğu taşımaya gayret gösteriyorlar.

Çayeli’ne geldiğimiz zaman Çayeli’nde de Milliyetçi hareket partisi ile rekabetimiz devam ediyor. Burada Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Ak Partinin adayı Yalnızca Mustafa Baltacıdır. Biz kendi adayımız güveniyoruz. Biz Ak Partinin ve recep Tayyip Erdoğan’ın adayına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Burada Mustafa Bey zaten uzun yıllar görev yaptı. Son derece ciddi bir tecrübe sahip. Belki de diğer belediye başkan adaylarımız çok fazla şey yapmasınlar ama Rize’de baktığımız zaman vatandaşla diyaloğu hakikate en üst düzeyde tutabilen arkadaşlarımızdan bir tanesi. Gençlerle münasebeti iyi, kadınlarla münasebeti var yani her kesimle birlikte diyalog kurabilecek bir arkadaşımız. Ben kendisine başarılar diliyorum.

Konuşmaların ardından 3. Nolu Seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!