Advert
Advert
Advert

Beşiktaş Gözünü Okan Buruk'a Dikti İddia Tümer Metin'den Geldi

Çaykur Rizespor'u çalıştıran Okan Buruk'un, sezon sonunda Şenol Güneş'in yerine Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olacağı ifade edildi.

Beşiktaş Gözünü Okan Buruk'a Dikti İddia Tümer Metin'den Geldi
Beşiktaş Gözünü Okan Buruk'a Dikti İddia Tümer Metin'den Geldi admin

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 98. yılı ve İstiklal Marşının Yazarı Mehmet Akif Ersoy’u anma münasebetiyle Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Salonunda “Milletin Sesi Mehmet Akif” konulu program düzenlendi.

Programa, Rize Vali Yardımcıları Abdullah Şen, Ahmet Dalkıran, Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, askeri personel, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Duygulu anların yaşandığı program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Konuşmaların yer aldığı program içerisinde il genelinde yapılan İstiklal Marşını güzel okuma yarışması çerçevesinde dereceye giren öğrencilere hediyeleri, Rize Vali Yardımcıları Abdullah Şen, Ahmet Dalkıran, Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz tarafından verildi.

“41 Mısra 41 İnsan” isimli videonun izletildiği programda, öğrenciler tarafından sahne alan “Vatan” adlı oratoryo oyunu izleyicilerin duygulu anlar yaşamasına vesile oldu. “Akif, İstiklal Marşını Yazıyor” adlı tiyatronun sahne almasıyla son bulan programın ardından, “Milletin Sesi Mehmet Akif” isimli Resim sergisinin açılışı yapıldı.Akhisarspor'la Türkiye Kupası'nı kaldıran, Rizespor'un son dönemde yakaladığı çıkışta büyük payı olan Okan Buruk'un adı Beşiktaş'la anılıyor.

Okan Buruk'la yakın arkadaş olan Tümer Metin, beIN Sports'ta isim vermeden yaptığı açıklamada, Okan Buruk'un siyah-beyazlı takımın yeni hocası olabileceğini aktardı.

"OKAN BURUK SEZON SONU SÜRPRİZ YAPABİLİR"
Yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Tümer Metin, "Okan Hoca'nın yolu çok uzun. Okan Hoca bir sürpriz transfer yapabilir. Sormayın bana ama söylerim. Yani önümüzdeki hafta falan söylerim. Çok istiyorum, inanılmaz istiyorum. Ben bir duyum aldım. Bu işlere hiç girmem ama Okan Hoca'nın başarılı olmasını istiyorum. Sezon sonu için böyle bir şey duydum. Teyite muhtaç bilgi." ifadelerini kullandı.

Mehmet Demirkol ise "Tümer Metin, sana ne sormuştum, Okan Buruk, Fenerbahçe'ye olmaz mı diye sormuştum. Geleceği çok parlak. Yanlış anlaşılmasın, Ersun Yanal'ın yerine sormadım bunu" şeklinde konuştu.

Öte yandan Şansal Büyüka da Tümer Metin'in Okan Buruk'la ilgili konuştuğu sırada 45 yaşındaki genç teknik adamın yeni takımıyla ilgili tahminini kağıda yazdı ve Mehmet Demirkol'a gösterdi.

Sosyal medyada Okan Buruk'un yeni takımının Beşiktaş olacağı yönünde yorumlar yapıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!