Advert
Advert
Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Giresun mitinginde Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19. mitingi için Giresun'daydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Giresun mitinginde Konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Giresun mitinginde Konuştu admin

31 Mart 2019'daki yerel seçimler öncesinde propaganda çalışmaları devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her zaman olduğu gibi meydanlarda halkla buluşmaya devam ediyor.

Erdoğan, bugün de 19. mitingi için Giresun'daydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan kısımlar şunlar:

DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ
"Giresun yüzde 64,5 gibi bir oyla Cumhurun ittifakına sahip çıktı. Türkiye ortalamanın çok üstünde bir oyla şahsımı ikinci kez Cumhurbaşkanlığı makamına layık gördünüz. Şimdi önümüzde 31 Mart imtihanı var. Dönmemiz gereken son bir dönemeç, aşmamız gereken son bir engel var. Ülkemiz için istikbalimiz için daha güzel daha güçlü daha istikrarlı bir Türkiye için sizlerin desteğini bekliyoruz. Giresun'dan dayanışma bekliyoruz. 31 Mart seçimleri demokrasimiz için hayırlara vesile olsun. Barışa, huzura vesile olsun.

YILMADIK, YIKILMADIK
AK Parti'yi siz kurdunuz. Tabelasını siz astınız. Bugünlere siz taşıdınız. 17 senedir güçlü Türkiye yolculuğunda bu kardeşinizi hiç yalnız bırakmadınız. Bizden önce hayal dahi edilemeyen pek çok projeyi gerçeğe dönüştürdük. Muhalefetin çapsızlığı vizyonsuzluğuna bakıp da hiç bir zaman rehavete kapılmadık. İş yaptık. muhalefetin engellemeleri karşında yılmadık, yıkılmadık, hizmet aşkından taviz vermedik. Kendimizle yarışarak bugünlere geldik. Yasakları kaldırdık. Türkiye'yi demokraside bir üst lige çıkardık.

IMF'YE BORCUMUZ BİTTİ
IMF'ye borcumuz 23,5 milyar dolardı. Davos'tayız. IMF Başkanıyla konuşuyoruz. Türkiye'nin başkanı benim, siz Türkiye'yi yönetemezsiniz. Siz verdiğiniz parayı taksit taksit alıyorsunuz. Türkiye'ye emir veremezsiniz. Mayıs 2013... IMF'ye borcumuzu ödedik. Bitti bu iş...

İHRACATIMIZ 170 MİLYAR DOLARA ÇIKTI
Bay Kemal diyor ki, 'Şimdi bunlar giderler IMF'den borç alırlar', IMF'den borcu siz aldınız, biz değil. Biz kargayı sesinden anlarız. Siz aldınız borcu, biz ödedik. Dünyada en fazla insani yardımı yapan bir Türkiye var. Milli gelire oranla en büyük yardımı yapan biziz. Geldiğimizde Türkiye'nin ihracatı 36 milyar dolardı şimdi 170 milyar dolara gidiyoruz. Bugün kendine sığınan kardeşlerini zalimlere teslim eden bir Türkiye yok. Onlara kucak açan bir Türkiye var.

Gabar'da Kandil'de bu teröristlerin inlerine girdim mi? Bu sabah 7 tane DHKP/C'liyi inlerinde aldık. Polislerimiz çıkarıp aldılar.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!