Advert
Advert
Advert

Eski Bakan Bak ve İl Başkanı Alim: Tam Kadro 7 Gün 24 Saat Teyakkuzdayız

31 Mart yerel seçimleri öncesi ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelmeye devam eden Gençlik ve Spor Eski Bakanı AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, tam kadro 7 gün 24 saat teyakkuzda olduklarını kaydetti.

Eski Bakan Bak ve İl Başkanı Alim: Tam Kadro 7 Gün 24 Saat Teyakkuzdayız
Eski Bakan Bak ve İl Başkanı Alim: Tam Kadro 7 Gün 24 Saat Teyakkuzdayız admin

Gençlik ve Spor Eski Bakanı AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Kalkandere ve Fındıklı ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. Bak ve Alim ziyaretlerinde, seçim çalışmaları hakkında ilçe başkanlarından bilgiler aldı. Belediye meclis üyeleri ve il genel meclisi üyeleriyle ve adaylarıyla da görüşen Bak ve Alim, tam kadro 7 gün 24 saat teyakkuzda olduklarını söylediler.

İl Başkanı Alim, yaptığı açıklamada, “AK Parti teşkilatları olarak bizim en önemli özelliklerimizden bir tanesi sürekli sahada olmamızdır. Bunun avantajlarını da seçim zamanları özellikle hissediyoruz. Sürekli sahada olmanın verdiği bilgi, birikim ve tecrübe ile birlikte çalışmalarımızı daha verimli yürütüyoruz. Bugün de ilçe teşkilatlarımızla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldık. AK Parti Rize teşkilatları olarak tüm teşkilat kademelerimizle son derece titiz bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Cumhurbaşkanımızın memleketi olan Rize’de ona yakışır bir sonuç almak için gece gündüz demeden çalışıyoruz.” dedi.

Bak ise, “Bilindiği üzere NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı olarak yurtdışında çeşitli toplantılara katıldık. Bu toplantıların hemen ertesinde Rize’ye gelerek çalışmalarımıza başladık. Bütün ilçelerimiz ve beldelerimizle bir bütün olarak 31 Mart yerel seçimlerine Cumhurbaşkanımız’ın memleketine yakışır bir sonuç almak için var gücümüzle çalışacağız. Teşkilatlarımızda olan heyecan çok güzel, bu olumlu havayla birlikte hız kesmeden yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!