Advert
Advert
Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize hasretle beklediği müjdeli haberleri vereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Akdeniz’deki çalışmalarıyla ilgili, “İnşallah milletimize, hasretle beklediği müjdeli haberleri de vereceğiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize hasretle beklediği müjdeli haberleri vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize hasretle beklediği müjdeli haberleri vereceğiz admin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altındağ Karapürçek Köroğlu Parkı'da düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

"Altındağ Ankara'nın Anadolu'sudur"

Altındağ tüm güzellikleriyle Ankara’nın adeta Anadolu’sudur, demokrasinin de kalesidir. Şu ana kadar girdiğimiz 14 seçimde de Altında bize destek verdi, vesayete karşı durdu. 16 Nisan halk oylamasında Altındağ, yüzde 63,3 ile kalıcı istikrar dedi, büyük ve güçlü Türkiye dedi.  24 Haziran’da Altındağ, bir kez daha bize, partimize rekor düzeyde oy oranlarıyla sahip çıktı.

Sizler güçlü duruşunuzla sadece Altındağ ve Ankara’nın gelişmesine katkıda bulunmadınız, aynı zamanda Türkiye’nin son 17 senesinde, eğitimde, sağlıkta, ekonomi yazdığı destanlarda pay sahibi oldunuz.

"Talimat Kandil'den geliyor"

İşte CHP'yi görüyorsunuz. Talimat nereden geliyor, Kandil'den geliyor. Açık ve net ne söylüyorlar; CHP, terör örgütünün desteklediği HDP, öbür tarafta adı İyi Parti olan parti, yanında Saadet, dörtlü çete, 'Siz Güneydoğu'da, Doğu'da beraber olacaksınız' diyorlar. 'Batıda da AK Parti'yi, Erdoğan'ı çökertmek için bazı yerlerde HDP olarak seçime girmeyeceksiniz, aday göstermeyeceksiniz. Bazı yerlerde CHP'yi, bazı yerlerde İyi Parti'yi destekleyeceksiniz.' diyorlar.

"Bunlara en güzel Osmanlı tokadını vuracağız"

Mesele AK Parti’yi sandıklarda yenilgiye uğratmak fakat ben inanıyorum.Terör örgütlerinin dayanışma halinde olduğu bu seçimlerde, 31 Mart'ta Allah'ın izniyle sandıklarda bunlara en güzel Osmanlı tokadını vuracağız. Bu seçimde Cumhur İttifakı olarak AK Parti ve MHP, beraber yoğun bir çalışma içerisinde olacağız, oyları konsolide etmemiz lazım.

"CHP yıkmanın, yasaklamanın peşinde"

Gündemimizde sınır bölgelerimizde güvenli bölge kurmak var. 310 bin mülteci evlerine döndü. Onların gündeminde terör örgütlerinin siyasi uzantılarına yoldaşlık yapmak var. Biz ihya etmenin, inşa etmenin, yeni eserler, yeni projelerle ülkemizi kalkındırmanın mücadelesini verirken CHP yıkmanın, yasaklamanın peşinde.

"Milletimize, hasretle beklediği müjdeli haberleri de vereceğiz"

Bizi en çok yaralayan CHP’nin, Rumların ağzıyla konuşmasıdır. Türkiye’nin Akdeniz’deki çalışmalarından Rumların rahatsızlığı gayet tabidir. Sorgulanması gereken CHP'nin tavrıdır. Biz, CHP rahatsız oluyor diye ülkemizin ve Kuzey Kıbrıslı kardeşlerimizin enerji kaynakları üzerindeki haklarını savunmaktan vazgeçmeyeceğiz. Çalışmalarımızı sonuna kadar devam ettirerek inşallah milletimize, hasretle beklediği müjdeli haberleri de vereceğiz.


"Bilkent ve Etlik şehir hastanelerini 14 Mart'ta hizmete açacağız"

Türkiye’yi şehir hastaneleriyle donatmak en büyük hayalimizdi. Bilkent ve Etlik şehir hastanelerini 14 Mart'ta hizmete açacağız. Şimdi bunu gerçekleştiriyoruz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!