Advert
Advert
Advert

MHP Derepazarı’nda Salona Sığmadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Derepazarı Belediye Başkan Adayı, Belediye Meclis Adayları ve İl Genel Meclisi Adaylarını yoğun bir katılımla tanıttı.

MHP Derepazarı’nda Salona Sığmadı
MHP Derepazarı’nda Salona Sığmadı admin

Derepazarı Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen toplantıda adaylarını tanıtan MHP’nin Derepazarı Belediye Başkan Adayı Selim Metin projelerini tanıttı.

Kentsel dönüşüm, olimpik yüzme havuzu, küçük sanayi sitesi, aile plajı, yöresel ürün satış noktaları gibi birçok projesini tanıtan Metin, konuşmasında Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül’e ve bir önceki dönem belediye başkanı Şaban Kalça’ya yapmış oldukları hizmetler nedeniyle teşekkür ederken Derepazarı’nın hakettiği yerde olmadığını savundu.

Açıklanan belediye meclis ve il genel meclisi adaylarıyla beraber Derepazarı’nı ayağa kaldıracaklarını ve kendilerine güvendiklerini söyleyen Metin, Derepazarı’nı dışarıdan gelen bir aday değil Derepazarı’nı bilen birinin yönetmesi gerektiğini dile getirdi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve salonun hınca hınç dolduğu toplantıya, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bakırcı, MHP İl Başkanı İhsan Alkan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Sadık Kandemir ve partililer katıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!