Advert
Advert
Advert

Karamollaoğlu Rize'de: "Biz Milletimizle İttifak Yaptık"

Rize'de belediye başkan adaylarını tanıtan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçimlerde ittifak yapmayarak parti olarak tek başına girdiklerini dile getirdi.

Karamollaoğlu Rize'de:
Karamollaoğlu Rize'de: admin

Rize’de belediye başkan adaylarını tanıtan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçimlerde ittifak yapmayarak parti olarak tek başına girdiklerini dile getirdi. Karamollaoğlu, "Türkiye'de seçime tek başına giren sadece Saadet Partisidir. Biz ittifak yapmadık. Biz milletimizle ittifak yaptık." dedi.

Karamollaoğlu, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında, Rize Belediye Başkan adaylarının Av. Muhammet Kaçar olduğunu açıkladı.

Karamollaoğlu, adayların ses getiren isimler olduğunu belirterek, seçimde en büyük görevin gençlere ve kadınlara düşeceğini söyledi.

Saadet Partisinin yükselişte olduğunu ifade eden Karamollaoğlu, "Oyumuz artıyor. Oylarımızda patlama olacak. Anketler bunu gösteriyor. Anketlerde oyumuz arttığı için oklarını bizim üzerimize doğrultuyorlar." diye konuştu.

Karamollaoğlu, zor bir süreçten geçen belediye yönetimlerinin, tekrar "milli görüş" ruhuyla rayına oturacaklarını savunarak, şöyle devam etti: "Türkiye'de seçime tek başına giren sadece Saadet Partisidir. Biz ittifak yapmadık. Biz milletimizle ittifak yaptık. Biz aday seçerken 'Dürüst başkan, dürüst yönetim' diyoruz. Adaylarımızı bu kriterlerle seçtik. Bütün belediye başkan adaylarımız oy artırmak için değil, seçimi kazanmak için yarışacak."

Kimseye saldırarak siyaset yapmadıklarını kaydeden Karamollaoğlu, "Kimseyi rencide edecek kelimeler kullanmıyoruz. Seçimleri kazanmak için vatandaşlara dokunmak gerekiyor. Herkese ulaşmak gerekiyor. Bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu herkese anlatacağız." ifadesini kullandı.

Genel Başkan Karamollaoğlu, her yerde Saadet Partisi’ne çok büyük ilginin olduğunu vurgulayarak, “Biz kimseye saldırarak siyaset yapmıyoruz. Onları rencide edecek kelimeler kullanmıyoruz. İktidarın kullandığı ifadeleri görünce ‘böyle devlet adamı olmaz’ diyorum. Şimdi kendilerinden olmayanları ‘hain’ ilan ediyorlar. Yarın aynı hakaretle sen karşılaşsan ne yapacaksın. ‘Ben hain değilim mi’ diyeceksiniz? Seçimleri kazanmak için vatandaşlara dokunmak gerekiyor. Herkese ulaşmak gerekiyor. Bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu herkese anlatacağız. Oyumuz artıyor. Saadet Partisi atağa geçti. Oylarımızda patlama olacak. Anketler bunu gösteriyor. Anketlerde oyumuz arttığı için oklarını bizim üzerimize doğrultuyorlar” dedi.

Konuşmaların ardından Saadet Partisinin il ve ilçe belediye başkan adayları açıklandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!