Advert
Advert
Advert

MÜSİAD Rize'de Tecrübe Paylaşım Toplantısı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi Gençlik Kurulu tarafından düzenlenen ‘Tecrübe Paylaşım Toplantısı’nın konuğu MÜSİAD Rize Kurucu Başkanı Yılmaz Çoruh oldu.

MÜSİAD Rize'de Tecrübe Paylaşım Toplantısı
MÜSİAD Rize'de Tecrübe Paylaşım Toplantısı admin

MÜSİAD Konferans Salonu’nda yapılan ‘Tecrübe Paylaşım Toplantısına’ MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genç MÜSİAD üyeleri katıldı.

Toplantıdaki konuşmasında ticaret hayatındaki dört temel esastan ‘Niyet, İstişare, Güven ve Dürüstlükten’ bahseden Çoruh, “Bir işe başlarken niyetinizin net ve düzgün olması, işiniz için harcayacağınız gayret ve çabanın da sonuç vermesi açısından önemlidir. Belirlediğiniz hedefe giderken gelişmeleri, sistemdeki yenilikleri ve ekonomik süreci takip etmek iş hayatınızı canlı ve dinamik tutacaktır. Kendinizi sürekli yenilemek, aynı zamanda işinizde de istikrarı ve sürekliliği sağlamanız gerekmektedir.” dedi.

Genç girişimcilerin Rize'nin ve Türkiye'nin geleceği olduğunu söyleyen Çoruh, “İş hayatına genç yaşta atılmanın faydaları vardır. Ben de küçük yaşlarda çalışmaya başladım ve bu sayede çok şey öğrendim ve tecrübe edindim. Çalışmadan ve üretmeden başarılı olmak mümkün değildir.  Başarıya giden yollar zorluklarla doludur, emeğin olmadığı yolun sonu da hüsrandır. Emek verin, çalışın, üretin ve kazanın. Gençler, Rize’nin ve Türkiye’nin geleceğidir.” şeklinde konuştu.

Düzenlemiş oldukları toplantı tarihini dinimizde, örf, adet ve geleneğimizde yeri olmayan 14 Şubat Sevgililer Gününde özellikle belirlediklerini söyleyen MÜSİAD Rize Gençlik Kurulu Başkanı Emre Soykan “Derneğimizin Kurucu Başkanı Yılmaz Çoruh’u dinlemek tecrübelerinden istifade etmek bizleri mutlu etti. Ticaretin dünü, bugünü ve iş hayatına dair bilgiler ve önemli ipuçları aldık. Davetimizi kırmayıp, bizleri onurlandıran Yılmaz Çoruh başkanımıza teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi. 

Program sonunda Genç MÜSİAD Başkanı Emre Soykan tarafından, Yılmaz Çoruh’a ismi yazılı olduğu ÇAYKUR Rizespor forması hediye edildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!