Advert
Advert
Advert

İyi Parti Pazar'da Tan'ı aday gösterdi

İyi Parti'nin Rize Pazar Belediye Başkan Adayı Tayfun Tan Oldu. Tan, Pazar İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıyla adaylığını açıkladı. Toplantıya İyi Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Akyıldız Özyanık da katıldı.

İyi Parti Pazar'da Tan'ı aday gösterdi
İyi Parti Pazar'da Tan'ı aday gösterdi admin

 İyi Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen, Rize İl Başkanı Ayşegül Akyıldız Özyanık, Pazar İlçe Başkanı Rahmi Biber, Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerin katıldığı toplantıda adaylığını açıklayan Tayfun Tan, müteahhit sevicilerin değil halkın adayı olduğunu söyledi.

Tan, "Biz Pazar ve Mahalle olan köylerimizde yaşayan eşimize, dostumuza ve halkımıza inandık, güvendik ve bu yola çıktık. Dayatmalarla gelen değil, müteahhit seviciler olarak değil, halkın içinden, memleketin öz evladı olarak bu yola çıkıyoruz. Yıllardan beridir bir türlü makûs talihini değiştiremeyen Pazar ilçemiz yeni projeler ve birlik içinde yapılacak çalışmalar ile hak ettiği konuma gelecektir.

Biz gücümüzü her zaman halktan aldık her zaman halkımız ile birlikte hareket ettik. Pazar'daki kardeşlerim bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Şükürler olsun ki biz de Pazar halkını asla yarı yolda bırakmadık. İnşallah bırakmayacağız da. Bizim için en büyük değer Pazar'dır, Pazar sevdasıdır. Şunu net olarak belirtmek isterim ki bin canım olsa hepsini Pazar ilçesi için vermeye hazırım. Karamsarlığa hiçbir zaman girmedim. Vakit yürekli olma vaktidir. Gelinen bu noktada Pazar ilçe halkının ricası bizim için emirdir. Her zaman vatandaşlarımızın emrinde olduğumu belirtmek istiyorum. Şimdiden bana büyük destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!