Advert
Advert
Advert

Başkan Kartal Kenetlenirsek Başarılı Oluruz Dedi

Başkan Kartal Kenetlenirsek Başarılı Oluruz Dedi

Başkan Kartal Kenetlenirsek Başarılı Oluruz Dedi
Başkan Kartal Kenetlenirsek Başarılı Oluruz Dedi admin

Başkan Kartal Kenetlenirsek Başarılı Oluruz Dedi

Başkan Hasan Kartal “ İlk yarıdaki maçlarda futbol şansı hiç yanımızda olmadı. Bende yönetimdeydim o zaman. Bir çok alacağımız, aldık dediğimiz maçı kaybettik. Bir çok hakem hatası da oldu o maçlarda. Ama onlarda insan olabilir”
Başkan Hasan Kartal “Sıkıntılı bir süreç yaşasak da ben hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadım. Çünkü niyetimiz halisane ve düzgündü. İkinci yarı da ki başlangıcımızda bunu doğruladı”
Başkan Hasan Kartal “ Buna etken olarak transferlerinde çok önemi var. Ben futbolun esas mesleki kişilerin ve bu işi bilen kişilerin elinde olmasında ve onlardan bilgi almakla beraber bu işleri yönetmekten yana olan bir başkanım”
Başkan Hasan Kartal “ Transferlerimizi bu şekilde yaptık. Yönetimimiz hocamız Okan buruk, Direktörümüz Yılmaz Bal ile devamlı istişare yaparak sonuçlandırdık. Meyvelerini de alıyoruz”
Başkan Hasan Kartal “ Güzel bir yönetim oluşturduğumuzu düşünüyorum. Arkadaşlarımızın birbirine kenetlenmesi gerekir. Bu hava da var. Bir aile olduk daha da iyi olacağız. Bu yönetimle başaramayacağız hiçbir şey yok”
Başkan Hasan Kartal “”Taraftarın eleştirilerine sonuna kadar açığım. Çünkü onlar taraftarımız. Aksine hoşuma gidiyor ilgileri. Yani tek düşünceleri var. Tek pencereden bakıyor. Rizespor iyi olsun diye düşünüyor”
Başkan Hasan Kartal “Ben göreve başladığımda çok konuşan oldu. Bu adam fazla dayanamaz gider diye. Ben beklerdim ki biraz sabırlı olsunlar görsünler ona göre eleştiri yapsınlar”
Başkan Hasan Kartal “ Mesela 3. Maçımdı. Arabamı durdurdular salladılar taraftarlar gençler. Ama onlara ne kırıldım ne kızdım. Çünkü onlar ne istiyor ne bekliyorlar. Sadece Rizesporun başarısı. Başka bir beklentileri yok”
Başkan Hasan Kartal “ Şimdi tam tersi güzel şeyler söylüyorlar. Ama ben başarılı olsam da başarısız olsam da doğru bildiğim şeyi yaparım. Doğru bilmediğimi de yapmam. Bende insanım elbette ufak tefek hatalarım ya da yanlışlarım olabilir. Ama bilerek yanlış yapmam”
Başkan Hasan Kartal “ Ben taraftarıma çok teşekkür ediyorum. Hele Erzurum’da müthiş bir hava yaratıp takımımıza büyük destek oldular. Onları böyle görünce onlar için savaşmak, Onlar için kazanmak mücadele etmek bana zevk veriyor. Bende onların arasından geldim”


Başkan Hasan Kartal “ 3 maçta 3 galibiyet çok güzel. Havaya girmek yok. Daha çok maçımız var. Gidebildiğimiz kadar yukarı gitmek istiyoruz. Bu ligde her şey olabilir. 2 maç kaybedersin terse düşersin. Ondan bozmadan devam”
Başkan Hasan Kartal “ Önce bu sezon ligde kalacağız ve çıkabildiğimiz kadar yukarı çıkacağız. Seneye belki de daha büyük hedeflerimiz olacak. Neden olmasın sağlam bir kulübüz. Taraftarımız çok iyi. Her şey tamam. Neden yukarılara oynamayalım”
Başkan Hasan Kartal “ O tribüne gidip o çocuklarla coşmak bağırmak galibiyeti yaşamak hatta bazen mağlubiyeti de orda hissetmek gerçekten başka bir duygu. Bu anlatılmaz. Bundan ben zevk alıyorum. Onlarla bağırmak bunu yaşamak”

Başkan Hasan Kartal “ Tüm Rizeliler Rizesporlu olacak. Sadece Rize’dekiler değil. Dünya’nın her yerindekiler. Her bir Rizeli yanına da 2 yada 3 kişi alacak. Bu sayı da her geçen gün artacak. Ama tabii ki bizde başarılı olarak buna katkı yapacağız"

 

rizespor başkan hasan kartal kenetlenme
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!