Advert
Advert
Advert

Başarılı Kaleci Gökhan Akkan iddialı: "Hedefimde Avrupa var"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da forma giyen Gökhan Akkan, alt sıralardan kurtulacaklarına inanıyor. Akkan, Rizespor’un hedefleri, kariyer planı, mili takım ve birçok konuda dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Başarılı Kaleci  Gökhan Akkan iddialı:
Başarılı Kaleci  Gökhan Akkan iddialı: admin

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Gökhan Akkan’ın açıklamaları şu şekilde;



"Kırmızı bölgeden kurtulmak istiyoruz"
İlk devrede ortaya koyduğumuz performanstan memnun değildik. Devre arası döneminde de buna göre çalıştık. Seri galibiyetler alarak alt taraftan kurtulmayı hedefledik. Bu bilinçle çalıştık ve iyi hazırlık yaptık. 2 maç kazanmamız sevindirici. Bundan sonra daha da iyisini yapıp kırmızı bölgeden kurtulmak istiyoruz.

"Okan Buruk çok babacan bir tavırla yaklaşıyor"

Okan Hoca ve ekibinin çok katkısı oldu. Bize çok babacan bir tavırla yaklaşıyor. Onun samimiyeti ve uyumu da takıma fayda sağladı. Biz de iyi başladık. Arka arkaya kazanmak güzel ama daha fazlasını başarmak gerekiyor. Bu bilinçle hareket edeceğiz ve her maça 3 puan parolasıyla çıkacağız.


"Süper Lig’de kalıcı olacağımıza inanıyorum"


Adım adım ilerlemek istiyoruz. Öncelikli hedefimiz kendimizi daha iyi bir pozisyona çıkarabilmek. Bunu gerçekleştirdikten sonra hedefler büyütülür. Süper Lig’de kalıcı olacağımıza inanıyorum. Bunu başarmak için de sonuna kadar mücadele edeceğiz.

"Avrupa’da oynama hedefim var"
Futbol bir takım oyunu. Önceliğim Rizespor’da başarılı olmak. Takımın iyi olmasını hedefliyorum. Her oyuncu gibi benim de kişisel hedeflerim var. Ben de Avrupa’da oynamak isterim. Fakat; önceliğim Rizespor’un başarısı. Ama Avrupa’da oynamak gibi bir niyetim var.

"Milli Takım’da devamlılık daha anlamlı olacak"


Milli Takım’da olmak çok güzel ve gurur verici bir şey. Davet geldiğinde büyük bir gurur yaşadım. Devamlılığının olması daha anlamlı olacaktır. Uzun yıllar milli takım formasını başarıyla giymek istiyorum. Bunun için çalışmalarımı sürdüreceğim.

"Buffon’u hayranlıkla izliyorum"


Beğenerek izlediğim, takip ettiğim kalecilerin başında Buffon geliyor. Kendisini büyük bir hayranlıkla takip ediyorum. İlerlemiş yaşına karşın başarılı maçlar çıkıyor. Avrupa’dan maçlar izliyorum. Kendime katacağım şeyler olabileceğine inanıyorum.


"Play-Station oynarken bile Rizespor’u alıyorum"
Ekstra çalışmalar yapıyorum. Kendimi her alanda geliştirmeye çalışıyorum. Sinemaya gitmeyi, kitap okumayı, arkadaşlarımla vakit geçirmeyi seviyorum. Ayrıca play-station oynamak da çok keyifli geliyor. Orada da Rizespor’u alıyorum.

"Muriç ve Orhan ile özel bir bağımız var"


Takımdaki tüm arkadaşlarımla aram iyi. Yeni gelen arkadaşlarla da sohbet ediyoruz. Muriç ve Orhan Ovacıklı ile özel bir bağımız var. Dışarıda da görüşüyoruz.

Rizespor taraftarlarına mesajı…

 

Taraftarımız bizi aynı şekilde desteklesin istiyoruz. Hep birlikte kenetlenip buralardan kurtulacağız. Rizespor çok daha iyi noktalara gelecek. Hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Gökhan Akkan'ın kariyerinden kısa notlar
24 yaşındaki Gökhan Akkan, bu sezon Rizespor’da 19 maçta forma giydi. 1.88 cm boyundaki Akkan, daha önce Ankaragücü’nde de görev almıştı.

rizespor gökhan akkan kaleci başarı rizespor taraftarı süper lig bufon
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!