Advert
Advert
Advert

Mhp Ardeşen'de Avukat Remzi Kutanoğlu'nu Aday Gösterdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Ardeşen ilçe belediye başkan adayı olarak Av. Remzi Kutanoğlu'nu belirledi.

Mhp Ardeşen'de Avukat Remzi Kutanoğlu'nu Aday Gösterdi
Mhp Ardeşen'de Avukat Remzi Kutanoğlu'nu Aday Gösterdi admin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı İhsan Alkan, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler dolayısıyla belediye başkan adaylarını belirleme sürecinin sonuna yaklaştıklarını belirtti. Alkan, bu kapsamda önümüzdeki yerel seçimlerde Ardeşen Belediye Başkan Adayı Av. Remzi Kutanoğlu ile seçime gireceklerini kaydetti.

AK Parti’nin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin memleketi Osmaniye’den aday çıkarmayıp MHP adayını destekleyerek yaptığı jeste karşılık kendilerinin de Rize Belediyesi için aday çıkarmayıp Cumhur İttifakı adayı Rahmi Metin’i destekleyeceklerini ve ilçelerden Derepazarı, İkizdere, İyidere, Hemşin, Pazar, Çamlıhemşin, Güneysu ve Fındıklı belediye başkan adaylarını daha önce belirleyip kamuoyuyla paylaştıklarını ifade eden İl Başkanı Alkan, Ardeşen’de Av. Remzi Kutanoğlu ile seçime gireceklerini ve kendi adaylarıyla yarışacaklarını kaydetti.

Alkan, Rize’nin tüm ilçe ve belde belediye başkanlıklarına talip olduklarını ve seçim çalışmalarını bu yönde sürdüreceklerini belirtti.

MHP’nin 31 Mart seçimleri için Rize’de diğer belirlediği ilçe belediye başkan adayları şöyle: Derepazarı Selim Metin, İkizdere Hakan Karagöz, İyidere Osman Mete, Hemşin Muhammet Sağlam, Pazar Gülşah Bilaloğlu, Çamlıhemşin Eyüphan Zararsız, Güneysu Kazım Kara, Fındıklı Levent Keskin ve Ardeşen Av. Remzi Kutanoğlu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!