Advert
Advert
Advert

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin Adı İyidere'de Yapılacak Kendi Projesi Olan Polis Yerleşkesinde Yaşatılacak

Rize Milletvekili Muhammed Avcı, makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin ismini kendi projesi olan İyidere ilçesinde yapılacak emniyet yerleşkesine verileceğini açıkladı.

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin Adı İyidere'de Yapılacak Kendi Projesi Olan Polis Yerleşkesinde Yaşatılacak
Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin Adı İyidere'de Yapılacak Kendi Projesi Olan Polis Yerleşkesinde Yaşatılacak admin

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, 11 Aralık 2018 tarihinde bir polis memuru tarafından makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin ismini, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi görevi başındayken İyidere ilçesindeki eski güreş eğitim merkezi olan binanın yerine yapılmasını istediği polis yerleşkesinin yapılarak isminin buraya verileceğini açıkladı.

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin ismini Rize’de mutlaka yaşatacaklarını kaydeden Milletvekili Avcı, Alipaşa’daki polis okulunun tamamlanması noktasında çok emek sarfedip ciddi gayretleri bulunduğundan Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin ismini bu binada yaşatmayı kararlaştırdıklarını ancak Rize Valisi Kemal Çeber ile görüşmelerinde Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin İyidere’deki eski güreş eğitim merkezi olan binanın yerine kapsamlı bir polis yerleşkesi yapılmasını istediğini Vali Çeber’den öğrendiklerinden Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin kendi projesi olan bu talebin yerine getirilerek isminin buraya verilmesini kararlaştırdıklarını kaydetti.

Şehit Emniyet Müdürü Verdi’nin görevi başındayken gerçekleştirmeyi çok arzu ettiği bu projesini hayata geçirerek Rize’nin hemen girişinde yapılacak kapsamlı emniyet yerleşkesinde isminin yaşatılmasını sağlayacaklarını belirten Milletvekili Avcı, “Orada yeni bir bina yapmayı düşünüyoruz. Kendisinin düşüncesini orada gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Kendi emeğinin olduğu bir yerde ismini yaşatacağız. Şehit Emniyet Müdürümüz Altuğ Verdi çok değerli bir arkadaşımızdı. Herkesin arkadaşıydı burada. Böyle bir emniyet mensubu görmek kolay bir şey değil. Benim gördüğüm en başarılı emniyet mensuplarından biriydi. 15 Temmuz’un kahramanlarından biriydi İstanbul’da. Hepimizin arkadaşıydı, dostuydu. Son derece mükemmel bir insan, çok değerli bir insandı. Çok fazla Rize’de kalmamasına rağmen Rize’de derin izler bıraktı. Rize’de çok az insan bu kadar derin izler bırakmıştır. Allah şehadetini kabul etsin.” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!