Advert
Advert
Advert

İL EMNİYET MÜDÜRÜ GÖKDEMİR’DEN VALİ ÇEBER’E ZİYARET

Makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu Şehit olan İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin yerine atanan Nurettin Gökduman, Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ GÖKDEMİR’DEN VALİ ÇEBER’E ZİYARET
İL EMNİYET MÜDÜRÜ GÖKDEMİR’DEN VALİ ÇEBER’E ZİYARET admin

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğünden; 11 Aralık 2018 tarihinde, makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu Şahadete yürüyen İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin yerine atanan Nurettin Gökduman, Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.

Vali Çeber ziyaret esnasında yaptığı açıklamada; Rize’nin ve Rizelinin can ve mal güvenliği ile huzurunu sağlama noktasında, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada İl Emniyet Müdürü Gökdemir ile birlikte gerekli önleyici tedbirlerin zamanında alınacağını ve bu konuda hiçbir tavize meydan verilmeyeceğini belirterek, Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’ye bir kez daha Allahtan Rahmet diledi.

Vali Çeber’i gün içerisinde ziyaret edenler arasında Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av.Muhammet Kaçar ve il yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Misafirlerinin ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kemal Çeber, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için misafirlerine teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!