Advert
Advert
Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan: YPG ve DEAŞ'ı bitireceğiz

Geçtiğimiz hafta Fırat'ın doğusuna operasyon sinyali veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile yaptığı görüşmeden sonra izlenecek yol haritasını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: YPG ve DEAŞ'ı bitireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: YPG ve DEAŞ'ı bitireceğiz admin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyinde yaşanan gelişmelerle ilgili çok önemli bilgileri açıklığa kavuşturdu.

TRUMP İLE GÖRÜŞMELER BİZİ BEKLEMEYE YÖNELTTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fırat'ın doğusuna operasyon kararı almış, bunu kamuoyuna deklare etmiştik. Gerek sayın Trump ile yaptığımız görüşmeler bizi bir müddet daha beklemeye yöneltti. Tabii bu ucu açık bir bekleme süreci değildir.

DEAŞ'A OPERASYON YAPACAĞIZ
Sayın Trump ile yaptığımız görüşme çerçevesinde buna binaen, Suriye'de halen varlığını sürdürdüğü söylenen DEAŞ unsurlarını etkisiz hale getirmeye yönelik operasyon planları üzerinde çalışıyoruz.

BÜTÜN TERÖR UNSURLARINI BİTİRECEĞİZ
Önümüzdeki aylarda Suriye sahasında hem PKK/PYD unsurlarını hem de DEAŞ kalıntılarını ortadan kaldıracak bir harekat tarzı izleyeceğiz, bunun bilinmesini isteriz." ifadelerini kullandı.

DEAŞ BAHANESİNE SON VERDİ
YPG'li teröristlere daha önce arka çıkan ABD ve AB, terör örgütü DEAŞ'ın bölgede etkinliğinin artmasından korkutuğunu deklare ediyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan DEAŞ'a operasyon yapılacağını belirterek, YPG'li teröristlerin korunmasına engel oldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!