Advert
Advert
Advert

Okan Buruk: "Trabzonspor Maçı Bizim İçin Bir Final Karşılaşması Olacak’’

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor maçı öncesi yaptığı açıklamada hedeflerinin ilk yarının son haftasında kazanarak ligi galibiyetle bitirmek olduğunu ifade etti.

Okan Buruk:
Okan Buruk: admin

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, ligde bu hafta Trabzonspor ile deplasmanda mücadele edecek. Çaykur Rizespor bu maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Okan Buruk yönetiminde sürdürdü. Antrenman taktik ağırlıklı çalışmayla son buldu.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Okan Buruk, Trabzonspor maçını final maçı olarak gördüğünü belirterek, şunları söyledi: "Bizim için bir final karşılaşması olacak. İlk yarının son maçı. Gerçekten kazanmak için her şeyi yapıyoruz. İnşallah bu hafta deplasmandan kazanarak dönmek istiyoruz. Zor bir deplasman. Ligin formda takımlarından bir tanesi Trabzonspor. Son haftalarda hem kendi sahasında kazanan hem de ligin üst sıralarına tırmanmaya çalışan bir takıma karşı oynayacağız. Son haftalardaki oyunumuzu sonuca yansıtamadık. Baktığımız zaman, daha fazla pozisyona giriyoruz hem de maçın içerisinde kazanmaya yakın takım biz oluyoruz son üç haftadır. Bu bizi umutlandırıyor. Trabzonspor deplasmanında oyunu doğru oynarsak oyuncularımızla birlikte kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Antrenmanlarımızda istediğimiz gibi geçiyor. Rakibimizin iki tane iyi oynayan, takıma fayda sağlayan oyuncuları eksildi. Orta saha ve savunma blokundaki bu oyuncuların eksiği bizim için fayda olacaktır. İnşallah bizi bunu maçta avantaja çeviririz.'

Taraftar desteğini manevi bir güç olarak gören Buruk, "Taraftarımızın bizi yalnız bırakmaması, desteklemesi bize her zaman pozitif bir destek oluyor. Balıkesir deplasmanında bizi orada 15 kişi yağmurun altında destekledi. Orada bile biz manevi olarak güç gördük. İnşallah Trabzon'da da güzel bir şekilde bizi desteklemelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Antrenman öncesi Rize Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri teknik adam Okan Buruk'a çiçek takdim etti.

rizespor transfer okan buruk en az 6 oyuncu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!