Advert
Advert
Advert

Silahlı Saldırıda Yaralanan Personel Şube Müdürü Ercan Polat Servise Çıkarıldı

Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin makamında şehit düştüğü silahlı saldırıda yaralanan Personel Şube Müdürü Ercan Polat’ın hayati tehlikeyi atlattığı ve yoğun bakımdan çıkarılarak servise alındığı öğrenildi.

Silahlı Saldırıda Yaralanan Personel Şube Müdürü Ercan Polat Servise Çıkarıldı
Silahlı Saldırıda Yaralanan Personel Şube Müdürü Ercan Polat Servise Çıkarıldı admin

Rize'de makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit olduğu olayda ağır yaralanan Personel Şube Müdürü Ercan Polat, yoğun bakım ünitesinden servise çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, Rize Devlet Hastanesinde gerçekleşen ameliyatın ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen ve 6 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Ercan Polat, sağlık durumunun iyi olması nedeniyle yoğun bakım ünitesinden çıkarıldı.

Servise alınan Polat için ziyarete henüz izin verilmediği, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit olduğu bilgisinin ise paylaşıldığı öğrenildi.

Rize Emniyet Müdürlüğünde 11 Aralık'ta gerçekleştirilen silahlı saldırıda ağır yaralanan Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesinde şehit olmuş, Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma memuru Yiğit Can Köksal, tedavi altına alınmıştı. 

Yaralı ele geçirilen olayın zanlısı trafik polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu ise tutuklanmıştı.

Rize'de makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Emniyet Müdürü Altuğ Verdi (önde solda), saldırıda yaralanan Personel Şube Müdürü Ercan Polat (2. sıra sol 2) ile Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kapsamında Şeyh Camisinde şehitler için okutulan mevlidi şerife katılmıştı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!