Advert
Advert
Advert

4 Yaşındaki Minik Aysel Yardım Bekliyor

4 aylıkken geçirdiği rahatsızlık sonrası Infantil Spazmlar (west sendromu) teşhisi konulan epilepsi hastası 4 yaşındaki Aysel Bayraktar’ın ailesi, tedavi için hayırseverlerden yardım bekliyor.

4 Yaşındaki Minik Aysel Yardım Bekliyor
4 Yaşındaki Minik Aysel Yardım Bekliyor admin

Rize’nin Çayeli ilçesi Eskipazar Mahallesinde kiralık evde oturan ve geçimini kuaför salonunda asgari ücretle çalışarak sağlayan 2 çocuklu Bayraktar ailesinin büyük kızı Aysel Bayraktar’a henüz 4 aylıkken geçirdiği rahatsızlık sonucu götürüldüğü hastanede west sendromu teşhisi konuldu. Her geçen gün geçirdiği nöbet sayısı artan, konuşamayan ve ihtiyaçlarını karşılamayan Aysel Bayraktar’ın ailesi, çocuklarının tedavisi için maddi durumlarının yetersiz kaldığını söyledi.

Kendilerine yardım eli uzatılmasını isteyen baba Kadir Bayraktar, kızı Aysel’in tedavisi için hayırsever vatandaşlardan yardım beklediklerini ifade ederek, “Elimden geleni yapmama çalışmama rağmen tedavi masrafları bizleri epey zorluyor. Artık tedavi masraflarını karşılayacak gücümüz kalmadı. Bu nedenle yardım talebinde bulunmak üzere Rize Valiliği’nden gerekli yasal işlemleri başlattık. Her baba gibi bende kızımın yürümesini, konuşmasını, okula gitmesini istiyorum. Bunun için hayırsever vatandaşlarımızın bizlere yardımcı olmasını talep ediyorum” diye konuştu.

Anne Ebru Bayraktar ise kirada oturduklarından kızı Aysel’in medikal malzemelerle diğer tedavi masraflarını karşılayamaz hale geldiklerini kaydederek, eşinin elinden geldiği çabayı sarfettiğini ve hayırsever vatandaşlardan yardım seslerine kulak vermelerini istedi.

Kızı Aysel’in tedavisi için Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi ile Çayeli arasında sürekli gidip geldiklerini kaydederek, bütçelerinin yetersiz kaldığını belirtti ve “Kızım Aysel nöbet geçirmese belki iyileşir. Ama nöbetleri yaklaşık 4 yıldır devam ediyor. Kızım yürüyemiyor, konuşamıyor. Tedavi masraflarının karşılanması için bütçemiz yetmiyor. Hayırsever vatandaşların desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.

Öte yandan minik Aysel’in tedavi masrafları için en az 150 Bin TL’ye ihtiyacı bulunduğu öğrenildi.

MİNİK AYSEL İÇİN AÇILAN BANKA HESAP NUMARASI

ÇAYELİ ZİRAAT BANKASI ŞUBESİ MUHAMMET KÖSE ADINA TR65 0001 0003 4258 1308 2750 02

İRTİBAT İÇİN KADİR BAYRAKTAR : 0530 897 19 53

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!