Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor U16 ligin tozunu attırıyor

Ligde bu sezon yenilmezlik unvanını sürdüren Lider Çaykur Rizespor U16 ekibi, sahasında konuk ettiği Hatayspor U16 ekibini 2-0 mağlup etti.

Çaykur Rizespor U16 ligin tozunu attırıyor
Çaykur Rizespor U16 ligin tozunu attırıyor admin

Spor Toto Gelişim Ligleri Elit U16 Ligi 4. Grup 11. Hafta karşılaşmasında namağlup lider Çaykur Rizespor U16 takımı, ligin ilk devresinde deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Hatayspor U16 takımını bu kez sahasında konuk etti.

Yeşil-Mavili U16 ekibi 11’inci dakikada Furkan Kalkan’ın pasında Eyüp Ensar Bozkurt’un kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi. İkinci yarıda 49’uncu dakikada Yaşarcan Çerman’ın pasında bu kez Özgür Kutlu filelerle buluşturduğu golle maçın skorunu belirledi ve Yeşil-Mavili Gençler sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Ligde bu sezon aldığı 6 galibiyet ve 4 beraberlikle yenilmezlik serisini sürdüren Çaykur Rizespor U16 ekibi 22 puana ulaştığı grupta liderliğini sürdürüyor. Yeşil-Mavili gençler kalesinde gördüğü 4 golle aynı zamanda 4 gruplu U16 Liginde en az gol yiyen ve yenilmezlik serisini sürdüren tek takım konumunda.

Geçen senenin U15 Türkiye 3.’sü olan Yeşil-Mavili Gençler, 09 Aralık Pazar günü saat 12.00’de oynayacakları 12. Hafta karşılaşmasında 6 puanlı Giresunspor U16 deplasmanına konuk olacak. U16 ekibimiz, ligin ilk devresinde sahasında konuk ettiği rakibini 1-0 mağlup etmişti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!