Advert
Advert
Advert

İYİDERE'DE NÖBET DEĞİŞİMİ

Yapılan açıklamada: İki yıldır İYİDERE Ülkü Ocakları başkanlığını yürüten sayın Osman METE'nin Milliyetçi Hareket Partisinden; İYİDERE belediye başkan adayı olması nedeniyle, Ülkü Ocakları Genel başkanı sayın Olcay KILAVUZ'un onayıyla,Rize İl Ülkü Ocakları başkanı sayın Sadık KANDEMİR tarafından; İYİDERE Ülkü Ocakları başkanlığına, Osman METE'nin görevini Bahtiyar KAVALCI'nın üstlendiği bildirildi.

İYİDERE'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
İYİDERE'DE NÖBET DEĞİŞİMİ admin

Ocak başkanlığını devreden sayın Osman METE'nin yaptığı açıklamada; iki yıl önce İyidere ülkü ocaklarının kurulması ve başkanlık görevi için beni görevlendiren, her konuda arkamızda duran, durmaya devam eden Genel Başkanım Sayın Olcay KILAVUZ beye ve il ocak başkanıma teşekkür ederim. Okuyan, araştıran, alanında uzman, İslam İmanı, İslam ahlak ve fazileti, Türklük gurur ve şuuruna sahip Ülkücü Türk gençliği yetiştirmeyi amaçlayan ülkü ocaklarına hizmet etmek benim için en büyük gururdur. Gelinen noktada İyidere ülkü ocaklarının kurulması ve hizmet etmesinde omuz omuza emek verdiğimiz kardeşim Bahtiyar Kavalcı’ ya başkanlık görevini devir etmekten büyük bir mutluluk duymaktayım. Kendisinin bu görevi layıkı ile yerine getireceğinden hiç şüphem olmamakla, görevinde başarılar dilerim. Ayrıca İyidere Ülkü Ocaklarına emek veren tüm yönetici ve ülkücü kardeşlerime, desteğini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ederim.

 

 

Görevi devralan sayın Bahtiyar KAVALCI ise, yaptığı kısa teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

''Evvela beni bu göreve layık gören Genel Başkanım Sayın Olcay KILAVUZ beye ve İl Ocak başkanım sayın Sadık KANDEMİR beye teşekkürlerimi iletiyorum. Elimizden geldiğince Ülkücü Hareketin ilerlemesi için mücadelemizi vereceğiz. Bugüne kadar görevi devam ettiren Ocak Başkanım sayın Osman METE' den; 37 yıl sonra İyidere’mize Ülkü Ocağı kurulmasına vesile olması ve bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Allahu Teâlâ razı olsun inşallah. Çıkmış olduğu İyidere belediye başkanlığı yolunda rabbim yar ve yardımcısı olsun. Gecemizi gündüzümüze katıp Ülkücü hareketin bekası için çalışacağız. Bu duygularla hepinize saygılar sunar teşekkür ederim” dedi.

 

rizeiyidere iyiderebelediyesi osmanmete iyidereülküocakları mhpiyidere
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!