Advert
Advert
Advert

VALİ ÇEBER, DEREPAZARI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Rize Valisi Kemal Çeber, ilçe ziyaretleri kapsamında Derepazarı İlçesini ziyaret ederek bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

VALİ ÇEBER, DEREPAZARI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
VALİ ÇEBER, DEREPAZARI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU admin

Rize Valisi Kemal Çeber, ilçe ziyaretleri kapsamında, Vali Yardımcısı Abdullah Şen, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş ile birlikte Derepazarı ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

Ziyaret esnasında İlçe Kaymakamı Selçuk Köksal, Belediye Başkanı Yakup Samangül ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Çeber, Kaymakam Köksal’dan ilçenin genel durumu ve yürütülen projeler hakkında brifing aldı.

Kaymakamlıktaki programın ardından Derepazarı Belediye Başkanlığına geçen Vali Çeber, Başkan Samangül’ü makamında ziyaret ederek, belediye tarafından yürütülen projeler hakkında bilgiler aldı.

Vali Çeber, burada yaptığı açıklamada; Derepazarı’nda yürütülmekte olan projelerin kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, “Derepazarı’nda gerek kaymakamlık, gerek belediye ve gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşlarınca, kamu kaynaklarının en verimli şekilde kullanılarak, vatandaşımıza en iyi hizmetin sunulmasının gayretini gördüm. Bu durum beni ziyadesiyle mutlu etti” dedi.

Gerçekleştirilen projelerin tamamının iyi düşünmüş birer proje olduğuna vurgu yapan Vali Çeber, “Bütün projeler, elbirliği ile belli bir koordinasyonda yürütülmekte. Kurumlar arasındaki bu uyum söz konusu olduğu sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yok” dedi ve Rize’nin potansiyeli yüksek olduğunu, bundan sonrada bu potansiyeli en işi şekilde kullanarak, el birliği ile çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Vali Çeber, ilçedeki incelemeleri esnasında İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek, ilçenin genel asayişi ve yürütülen uygulamalar hakkında bilgiler aldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!