Advert
Advert
Advert

AK Parti İstanbul yerel seçim startını verdi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 14. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Sapanca’da yapıldı.

AK Parti İstanbul yerel seçim startını verdi
AK Parti İstanbul yerel seçim startını verdi admin

“Daha güçlü bir İstanbul için var gücümüzle çalışıyoruz” sloganıyla faaliyetlerini yütüren AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 14. İstişare ve Değerlendirme Toplantısını Sapanca'da gerçekleştirdi.

Toplantıya Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul Milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 3 kademe İl Yönetim Kurulu Üyeleri, 3 kademe İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları katıldı.


YOĞUN İSTİŞARE ÇALIŞMALARI
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 14. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın açılış konuşmasını İl Başkanı Bayram Şenocak yaptı. Bu tarz istişare ve değerlendirme toplantılarının teşkilat mensuplarının tanışma ve kaynaşması bakımından önemli olduğunu vurgulayan Başkan Şenocak, 9 Şubat’ta görevi devralmasından sonra yaşanan yoğun süreç hakkında bilgi verdi.

Bu kapsamda gece gündüz çalışılarak ciddi bir yenilenme ve değişim süreci, akabinde de başarılı bir seçim süreci yaşandığını ifade eden Şenocak, “Bu süreçte partimizin kuruluşundan itibaren emek veren her kademedeki tecrübeli teşkilat mensuplarından istifade ettik. Bunun sonucunda da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni sistemin ilk Başkan’ı yaptık” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!