Advert
Advert
Advert

Rize’de “Gençlik Fuarı” Düzenlenecek

Rize’de 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü etkinlikleri kapsamında Ali Metin Kazancı Rize Lisesinde “Gençlik Fuarı” düzenlenecek.

Rize’de “Gençlik Fuarı” Düzenlenecek
Rize’de “Gençlik Fuarı” Düzenlenecek admin

Rize Valiliğinin öncülüğü, İl Sağlık Müdürlüğünün koordinasyonu ve diğer kamu kurum/kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ve derneklerin destekleriyle gençlere ve ailelerine yönelik “Gençlik Fuarı” gerçekleştirilecek.

Dünya Ruh Sağlığı Federasyonu tarafından 10 Ekim günü ''Dünya Ruh Sağlığı Günü'' olarak kabul edilmektedir. Sağlık Bakanlığınca 2018 yılı için belirlenen “Değişen Dünyada Gençler ve Ruh Sağlığı” teması kapsamında ‘‘Yeni neslin ruh sağlığının korunması ve güçlendirilmesi amacıyla farkındalık yaratmak’’ hedefiyle 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı gününde tüm illerimizde eş zamanlı olarak kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve dernekler ile işbirliği dahilinde gençler ve ailelerine yönelik farkındalık çalışmaları ve atölye etkinlikleri yapılması planlanmaktadır.

Etkinlik; Ali Metin Kazancı Rize Lisesi etkinlik alanında 10:00 - 16:00 saatleri arasında çevre okullarda eğitim-öğretim gören ortaöğretim 9. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Söz konusu etkinlik kapsamında kurumlara derneklere gençlere ve ailelerine yönelik faaliyetlerinin tanıtımı ve bilgilendirmesi yapılacak. Ayrıca gençlere yönelik kültür, sanat, spor, sağlıklı yaşam aktiviteleri etkinlik alanında gerçekleştirilecektir.

Gün boyunca sürecek olan etkinliğe 15-17 yaş arası tüm gençler ve aileleri davetlidir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!