Advert
Advert
Advert

Başkan Kasap Muhtar ve Vatandaşların İstek ve Taleplerini Dinledi

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, muhtar ve vatandaşların istek ve taleplerini yerinde dinlemek amacıyla mahalle gezilerine devam ediyor.

Başkan Kasap Muhtar ve Vatandaşların İstek ve Taleplerini Dinledi
Başkan Kasap Muhtar ve Vatandaşların İstek ve Taleplerini Dinledi admin

Mahalle gezileri kapsamında Fener mahallesi Muhtar Kemal Kotil ile bir araya gelen Başkan Kasap, Muhtar Kotil’den mahallenin sorunları ile ilgili bilgi aldı, istek ve taleplerini dinledi.

Daha sonra Muhtar Kotil’le beraber mahalleyi dolaşan Başkan Kasap, mahalle sakinleriyle vatandaşların dilek ve şikayetlerini dinledi. Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Belediye Başkanı Kasap, sorulan soruları cevaplandırdı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Kasap, ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede ‘Her mahalleye eşit hizmet’ parolasıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek kentte bulunan 46 mahalleye de hizmet götürmeye devam edeceklerini kaydetti.

Mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini ifade eden Kasap, “Ekip arkadaşlarımızla beraber mahallelerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarla talep ve önerileri yerinde dinliyor,

yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu tür ziyaretlerimizi diğer mahallelerimizde de yapmaya devam edeceğiz. Böylece muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edecek, onların şikayet, görüş ve önerilerini yerinde dinleyecek, varsa şikayetleri bu şikayetleri çözüme kavuşturma noktasında çalışmalarımız sürdüreceğiz” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!