Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor'da Alt Yapı 1 Yıl Erken Bitecek

ALT YAPI İNŞAATINDAN İYİ HABER

Çaykur Rizespor'da Alt Yapı 1 Yıl Erken Bitecek
Çaykur Rizespor'da Alt Yapı 1 Yıl Erken Bitecek admin

Çaykur Rizesporumuzun geleceğini oluşturmak adına Mart ayında inşaatına başlanan ve yaklaşık 25 trilyona mal olacak olan alt yapı tesislerimizde çalışmalar aralıksız devam ediyor. İnşaatın yapımı ve takibi ile ilgilenen yöneticimiz Celal Hop tesisin beklenenden 1 yıl önce tamamlanacağını söyledi.


1 YIL ERKEN BİTİRİLECEK 

Çaykur Rizesporumuzun geleceğini oluşturmak adına Mart ayında inşaatına başlanan ve yaklaşık 25 trilyona mal olacak olan altyapı tesislerimizde çalışmalar aralıksız devam ediyor. İnşaatın yapımı ve takibi ile ilgilenen yöneticimiz Celal Hop tesisin beklenenden 1 yıl önce tamamlanacağını söyledi. 

Çaykur Rizesporun geleceğini sağlam temellerde oluşturmak adına Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı'nın girişimleriyle sonuç alınan Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezi (Altyapı) Projesinin inşaatı hızla yükselmeye devam ediyor. Zemin katında ki çalışmalar bitme aşamasına gelirken inşaatın da beklenenden daha önce biteceği müjdesi verildi. Çaykur Rizespor kulübümüzün tüm inşaat çalışmalarından sorumlu ve çalışmaları inceleyip takip eden yöneticimiz Celal Hop konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Bu projenin hayata geçirilmesinde en büyük destekçimiz başkanımız Hasan Kemal Yardımcı’dır. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Biz de ona mahçup olmamak adına verimli bir biçimde çalışarak tesisin açılış tarihini öngörülen tarihten 1 yıl öncesine çekmeyi planlıyoruz” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!